1. Uuri!

Loe raamatuid, ajakirju, artikleid — ima endasse kõik, mida suudad antud teema kohta leida. Nii on sul varuks rohkelt variante ja meetodeid, et saaksid valida nende seast just endale sobivaima. Pealegi, kas sa üldse tunned oma rindu? Kas sa tead, millest nad koosnevad, milline on nende ehitus? Enne kui asud neid muutma, saa nendega tuttavaks.

2. Proovi papaia ja piima segu

Uuringud on näidanud, et üks naturaalseid mooduseid rindade kasvatamiseks igapäevane on papaiamahla ja piima joomine. Segades need omavahel kokku, saad segu just sulle vajalike toitainete ja vitamiinidega. Kui jood segu pühendunult ja igapäevaselt, on su rinnad peagi ümaramad ja lopsakamad. Alternatiiviks sobivad ka värsked papaiad.

3. Treeni!

On päris mitmeid harjutusi, mida sa saad teha just oma rinnalihaste ja seega ka rindade välimuse heaks. Neid leiab nii ajakirjadest kui raamatutest, samuti Internetist videote näol.

4. Lippa poodi

Kas sa võtad naistele mõeldud toidulisandeid? Kui ei, siis just nüüd on õige aeg seda teha — märkad tulemusi nii oma enesetundes kui välimuses juba mõne kuu pärast. Ent hoiatame, hormoonid jäägu viimaseks lahenduseks, esmalt anna võimalus naturaalsetele ravimtaimedele.

5. Anna oma kehale proteiine

Püüa tarbida rohkem mune, piima, maapähklivõid, kala, kana ja pähkleid. Ideaalis peaksid niikuinii tasakaalustatult toituma, nii on su naiselikud kurvid pehmemad ja märgatavamad. Püüa vältida karastusjooke, valget suhkrut, töödeldud toite ja anna oma kehale piisavalt vedelikku ja vajalikke vitamiine.

6. Proovi rinnakreeme

Saadaval on rohkelt rinnakreeme, mis aitavad su rindu paremaks ja naiselikumaks muuta. Tõsi, sa ei pruugi visuaalselt mingit erinevust märgata, kuid kremid muudavad naha pringimaks ja seeläbi muutuvad ka rinnad tugevamaks ja hoiavad paremini vormi.

Allikas: allwomenstalk.com