1. Hoolitse oma peanaha eest

Näed välja kui ludupea? Lihtne lahendus — kummarda ja masseeri oma peanahka. Nii äratad oma juuksed elule ja annad neile liikuvust juurde. Kui aga see ka ei aita, siis lisa sõrmeotstele ka natuke kuivšampooni. Nii saavutad tõelise kohevuse.

2. Näoõli olgu su parim sõber

Kes see oma nägu õlitada tahaks? Sina! Miks? Et nahk säraks, loomulikult! Praegusel ajal on oma naha niisutamine eriti vajalik, vastasel juhul on su näonahk tuhm ja kuiv. Peol välimuse värskendamiseks tupsuta oma meigisele näole õrnalt näiteks kookosõli — näed hetkega parem ja säravam välja.

3. Vaseliin

Igal põhjamaisel naisel peaks olema kotis vaseliinituub. Sellega saad korda nii oma huuled kui ka särama oma naha. Tupsuta seda huultele, põsesarnadele, ninaseljale ja otsmikule. Valguse kätte minnes oled kui uuestisündinud.

4. Huulepulk

Lihtne viis, kuidas oma nägu särama saada, on loomulikult huulepulga kasutamine. Leia endale õige toon, võõpa huuled värviliseks ja oled kohe 10 aastat noorem!

5. Sasipea

Seksikas soeng ei tähenda piinlikuseni sätitud soengut. Hoopis vastupidi — lokita enda juuksed laineliseks ja sasi neid natuke. Nii paned teised mõtlema, et mis pahandusega sa hakkama saanud oled! Kadedad pilgud garanteeritud!

Allikas: Women’s Health Magazine