Olen aastaid püüdnud ikka iseendale leida aega ja ressursse, et olla hoolitsetud. Igatahes alati saab ja võib paremini — vaatamata võimalustele mida tavapäraaselt võibolla kasutame.

Niisiis olen vanuselt 30+ ja arvan, et olen igati kobe ja nooruslik. Mulle meeldib naer ja mulle meeldib armastus — mulle meeldib olla igavesti noor. Tõesti tahaks ju õnnest särada ja rõõmust rõkata, mis mõjub kohe suurepäraselt meie tervisele. Väga usun sellesse, et meie hea jume ning silmadesära saab alguse sellest, et oleme õnnelikud ja terved. Kindlasti aitab minu sarmile kaasa ka sport, mida olen juba aastaid harrastanud, mis muudab ka enesekindlaks.

Igapäevaselt kasutan kreeme, mis toidavad ja niisutavad nahka. Arvan, et see on väga oluline. Meiki kasutan võib-olla rohkem sügisel, talvel ja kevadel, sest siis on näonahk jumetum ja vajab ka kaitset külmema kliima eest. Suvel armastan palju päikest, mis muudab jumekaks ja rõõmsaks. Tõepoolest armastan ma hirmsasti päikest, mis annab palju energiat.

Ja ega siin polegi eriti mingit erilist ilunippi, sest püüan olla seesmiselt positiivne ning mitte negatiivne. See annab ikka nii palju meile jõudu, häid suhteid — suurepärast meeleolu. See ongi nipp, mida igaüks ei suuda omastada ning kaasas kanda. Ma olen seadnud selle elutähtsale kohale, mis saadab mind igapäevaselt — sest püüan seda seada elustiiliks, mis ei tohi ega saa ununeda.