Kevad: alustan vitamiinikuuriga. Püüan esimesi päikesekiiri igal võimalikul viisil ja vähemalt 15 minutit päevas, sest just D-vitamiin on ilusa naha ja hea jume allikas.

Suvi: sel hooajal kaitsen oma nahka ja juukseid. Ma ei ole üks neist kes ei unustab omale päikesekaitsekreemi peale panna või istub katmata peaga päikese käes. Tean, et nahavähk ei ole naljaasi ning kindlasti ei ole see mõni kauge haigus, mis juhtub kellegi teisega ja kusagil mujal.
Jah, palava päikse käes rätikuga istuda ei ole kõige mugavam kuid minu juuksed on mulle selle eest tänulikud. Tean kuidas päike kuivatab juukseid ja “suvises koostöös” soolase mereveega on tulemus veelgi halvem. Või kui tõesti rätikut pähe ei saa siduda, siis suvepäikese eest linnatänavatel kaitsen juukseid spetsiaalse niisutava ja päikesekaitset sisaldava spreiga. Suvel söön ka kahe suupoolega vitamiinirikkaid koduaia marju!

Sügis: lähen trenni, sest usun siiralt, et terves kehas terve vaim. Kui minu keha on mulle tänulik, väljendub see ka minu välimuses. Ma olen õnnelik ja rahul — ma olen ilus!

Talv: kaitsen oma nahka ja juukseid samamoodi nagu suvel: niisutan, toidan ja hoolitsen, sest pakane ja krõbe tuul muudavad naha punetavaks ja kuivaks.

Läbi aastaaegade on minu viiendaks ilunipiks UNI. Sügav, korralik ja vähemalt 8 tundi!
Kuula oma keha ja ta on sulle tänulik- sest, keha tänu väljendub sinu ilus!