Eile küsisime, mis teeb naisest litsaka. On see riietusstiil, kõnemaneer, käitumine või hoopis midagi muud? Uurisime ka, kas seksikas naine on tingimata ka litsakas naine või mis neid eristab. Siin on kokkuvõte lugejate hinnangutest.

millest me räägime — Litsakaks teeb naise tema jõlkumine ööklubides ja baarides. Tema pidev flirtimine suvalistega, kui abikaasa on olemas. Litsakas naine otsib mehi lihtsalt sellepärast, et mitte olla hetkegi üksinda. Litsakas naine moonutab oma kallima või abikaasa eest oma minevikku ja püüab end serveerida korraliku naisena. Litsakas naine on olnud paljude meestega ja on selle üle uhke. Litsakas naine paneb end provotseerivalt riidesse just teistele meestele meeldimiseks, mitte oma mehe rõõmuks. Reeglina pole litsakal naisel elus õnnelikku püsisuhet, enamus on kõik juhusuhted ja paremal juhul hulk erinevaid lapsi erinevate meestega.

punkONoluline —  Seksuaalsus ja litsakus pole sünonüümid. Litsakas naine liialdab enda eksponeerimisega, talle meeldivad rahakad mehed, peod alkohol ja suitsetamine. Nad üritavad jätta endast ihaldusväärse naise muljet, kuid valivad selleks täiesti valed vahendid (võltsripsmed 15-cm kontsakingad, kunstküüned, juuksepikendused, solaariumipäevitus, paljastavad riided). Enamasti on sellised sisutühjad ensekaunistamiskunsti valdajad rumalad ja madala ensehinnanguga. Seda seesmist tühjust üritavad nad kompenseerida ületuunitud välimusega Nende heaolutunne sõltub sellest, kas neile autod signaalitavad või mehepojad jooki välja teevad. Nad on odavad.
Seksuaalne naine ei müü ennast jookide, komplimentide jm. eest. Tal võib olla palju juhusuhteid, kuid ta pole lits. Ta naudib suhteid suhte enda pärast, mitte selleks, et tunda ennast väärtusliku ja ihaldusväärsena. Sellisena tunneb ta end nii ehk naa.
Seega naise teeb litsakas see, kui ta enda eksponeerimisega liialdab seejuures arvates, et temale kui ilusale on kõik lubatud.

Halvustav väljend lõdva üksikummiga naiste kohta — Selle sõnaga iseloomustatakse naissoost olendit, kes vajab pidevalt vahelduvate partneritega aktiivset igapäevast seksuaalelu. Paraku küll ka sellele osutava riietumisstiili ja käitumisega naisi, kes ei pruugi tegelikkuses seksini laskuda või piirduvad vaid ühe partneriga. Kui naisele pole oma seksivajaduste rahuldamise puhul oluline, mis tema partnerite vahetumine toob kaasa tema lastele, siis on see sõna sagelikasutatav.  Aga meestele on seksipartnerite vahetamine meie maal elu loomulik koostisosa, kõik on lubatud.

Unn — Naine võib olla ka kurguauguni kinninööbitud, aga siiski seksikas. Seksikast naisest õhkub midagi sellist salapärast, mis paneb teist sugupoolt alateadvuses seksuaalset huvi tundma ja tekitab mõttes ettekujutluse ennast koos selle naisega. Seksikas naine on ihalusobjekt, mitte reaalselt kõigile saadaval. Litsakas ja lits ei pruugi seda aimatavat aga üldsegi mitte tekitada, nende signaal on üheselt saadavalolek ja seksikusega pole seal midagi pistmist. Rünnakuobjekti kiire suguinstinkti tekitamine on esmane. Rinnad ripakil välja dekolteest, viimse vindini mini pekirullidest säärte kohal, väljakutsuv sõjamaaling ja püüd iga hinna eest kõigile meestele korraga oma kehavõlusid demonstreerida singnaliseerivad labaselt saadavalolemist ning see teebki naisest litsaka. Kui selle juurde lisatakse ka väljakutsuv käitumine, vulgaarne kõnepruuk ja absoluutselt iga suvalise ettejuhtuva isasega seksuaalvahekorda astumine, siis ongi tegu litsiga. Kui selle tegevuse eest ka tasu võetakse, on tegu juba prostituudiga

Friida - Litsakas naine võib olla näiteks ka see, kes teise naise meest taga ajab. Ta tunneb end siis palju paremini, tema enesehinnang hüppab lakke, kui ta saab mõne naisemehe oma voodisse. Seda muidugi korda paar ja siis tuleb reaalsus tagasi, et mees tahtis väheke seiklust. Siis on kisa ja kui memm ära armub, võibolla ka uus vääks üsas kasvamas. Siis aetakse mees ummikusse ja lõhki on kolm suhet. Muidugi kehvapoolne mees ja tema naine samuti, kui asjad nii kaugele juba läinud on, et mees järgi annab. Kuid kindlasti viitab selline teguviis litsakusele. Põhimõttelagedus, ahnus ja kadedus teeb mõne naise litsakaks. Tal on vaja iga hinna eest saada just see, mis teisel on või hästi palju korraga, et ta tunneks end ka kellegina.

Mõtlik — Minu arust iseloomustab litsakat naist situatsioon, kus (vaba) naine magab teadvalt abielumehega, kes veel vahekorra eelgi kinnitab, et „tahan sinuga olla, aga kodu ma ei jäta”. Sisuliselt öeldakse ju naisele otse välja lits ja ta on ise sellega rahul — on mul õigus?