Laura Põldvere leiab, et tema ema Martina on sõbralik, avatud ja äge ning valmis kõiksugu hullusteks. Palju erinevalt ei arva tütrest aga tema emagi, nimetades tütart ühelt poolt tolerantseks, teisalt aga jonnakaks ja isepäiseks.

“Minu ema on sõbralik, avatud ja äge," kirjeldab Laura. "Ta on valmis kõiksugusteks hullusteks ja kuigi ta võib esmapilgul tunduda külmana, vajab ta tegelikult lihtsalt aega, et olukorra või uue tuttavaga sina peale jõuda."


"Esmapilgul võime jätta mõlemad eksliku mulje. Meid on sageli ülbeteks peetud, kuid tegelikult oleme lihtsalt veidi kinnised. Iseloomult ja ka välimuselt oleme sarnased. Mina katsetan rohkem soengutega kui tema. Kõik elulised näpunäited olen saanud emalt.”

“Minu tütar on tolerantne, jonnakas ja isepäine," avaldab Martina arvamust. "Oleme mõlemad suhtelist kinnised inimesed. Me ei avane teistele kohe esimesel kohtumisel. Sihi- ja järjekindluses on Laura minust pikalt ees. Tal on ainulaadne omadus enda tahtmine läbi suruda. Mina annan enne alla kui tema. Laurale meeldib väga teistest varem tõusta ja endale aega võtta. Olen temalt õppinud, et on tõesti ülimalt mõnus hommikul kohvitassi taga mõnuleda, enne kui argitoimetustesse sukelduda.”