Yves Saint Laurent Opium

Kui sa sisened ruumi, märkab sind igaüks. Sa oled sarkastiline ja armastad musta huumorit, aga ei armasta inimesi, kes su naljadest aru ei saa. Sul ei ole väga palju lähedasi sõpru, aga need, kes on, hindavad sinu intelligentsust, sõnaosavust ja kultuurilembust. Sinu lemmikmeik on suitsusilm ja burgundiapunased huuled. Sulle meeldib unistada sellistest asjadest, et kuidas oleks näiteks keset ööd kellelegi ütlemata põgeneda ja Marokosse elama kolida.

Prada Candy

Sa oled armas tüdruk, aga kui vaja, oskad sa enda eest ka seista. Sinu jaoks ei ole mingi probleem meigiga jalgpalli mängida — tõepoolest, miks siis ei või? Sulle meeldib korraldada sõbrannadele teemaõhtuid, aga kui sa oled väsinud, võid sa lõputult vana lemmiksarja osasid vaadata. Sa oled hea kuulaja ja veel parem rääkija. Sul on maailma ilusaim naeratus ja oma küpsetatud kookidega võidad sa kõikide südame.

Chanel N°5

Sa ise kirjeldaksid oma stiili kui Olseni kaksikute ja Audrey Tautou vahepealset. Sa austad traditsioone ja arvad, et iga asja tegemiseks on mingi kindel ja õige viis. Sul on meeletu kollektsioon raamatuid moest ja Pariisi arhitektuurist. Sa õppisid ülikoolis kunstiajalugu ja sa kujutad ette, et kui sa oled 70-aastane, siis sul on kaunis hõbehall bob, sa kannad Chaneli tviidjakki ja oled kõige šikim vanaproua kunagi. Ilmselt oled ka.

Marc Jacobs Daisy

Sind peetakse tihti liiga agaraks, aga sa ise küll aru ei saa, mis selles halba on, kui sa tahad maailma päästa. Sa oled suur ökofänn ja unistad rohelistest aasadest ja helesinisest taevast, aga ise elad suures linnas. Selle kompenseerimiseks on su rõdu ja aknalauad täis potililli. Sinu lemmikilutooted on kuivšampoon ja päikesekaitsekreem. Sügis on sinu jaoks väga raske aastaaeg — sa vajud looduse hääbudes masendusse.

Giorgio Armani Acqua di Gioia

Sulle meeldib, kui kõik sinu juures on puhas ja värske: sinu soeng ja meik, sinu riietus ja loomulikult ka sinu hingeõhk. Sinu ideaalne puhkus sisaldab palju päikest, palju soolast vett ja väga vähe riideid. Sa ei usalda kedagi, kes ei oska ujuda. Sa oled sale ja sportlik. Sa armud tihti — peamiselt surfaritesse — ja kujutad iga uue silmarõõmu puhul ette, et tema ongi see ainus ja õige.

Allikas: The Gloss