Coca-Cola

Supermodell Suki Waterhouse avaldas hiljuti, mis on tema kaunite säravate lokkide saladus. Nimelt loputab ta oma kiharaid Coca-Colaga. Jäta klaasitäis Coca-Colat ööseks lahtiselt seisma. Järgmisel hommikul pese pead õrna šampooniga ja siis määri juuksed Coca-Colaga kokku, lase mõni minut toimida ja siis loputa maha. Kui vaja, kasuta pärast seda ka õrnatoimelist palsamit.

Sooda

Pane pihustipudelisse mõni teelusikatäis soodat ja vesi. Raputa korralikult segamini ja pihusta kõigepealt juuksejuurtele ning hõõru korralikult laiali. Siis pihusta tervele juustepikkusele, hõõru õrnalt, lase mõni minut mõjuda ja viimaks loputa korralikult juustest välja. Soodaga võib juukseid pesta sama tihti kui šampooniga, sest see eemaldab liigse õli ja mustuse, aga ei kahjusta juukseid.

Õunaäädikas

Pärast seda, kui oled soodalahusega oma juuksed ära puhastanud, kasuta palsami asemel õunaäädikat. Pane õunaäädikas veega pooleks pihustipudelisse ja pritsi niisketesse juustesse, lase natuke toimida ja siis loputa välja. Juuksed jäävad pehmed ja läikivad.

Roheline tee

Kasutada võib ükskõik millist rohelist teed. Tee peab olema kange ja korralikult maha jahtunud, nii et keeda see valmis vähemalt tund aega enne pea pesemist. Pane kolm osa teed ja üks osa õunaäädikat pihustipudelisse ja raputa läbi. Pihusta juustesse, lase mõni minut toimida ja loputa siis välja.

Allikas: Her Campus