1. Kohevust andev juukselakk

Sa oled sellest kuulnud, aga võimalik, et sa ei oska seda õigesti kasutada. Seda tuleb pihustada niisketele juustele — lasta lakki peamiselt juuksejuurtele umbes kümne sentimeetri kauguselt — ja siis kuivatada juuksed fööniga pea alaspidi. Pärast föönitamist näed sa välja, nagu sul oleks peas toimunud juukseplahvatus. Õli või vahuga kohevust vähemaks siluda on juba puhas rõõm.

2. Tupeerimine

Tupeerimise ja ÜLEtupeerimise vahel on õhuke joon, nii et kui sa tupeerimise kasuks otsustad, ära sellega liiale mine. Kui sa teed seda ainult alumiste juuksekihtidega ja üle ei pinguta, jääb tulemus väga loomulik — sul olekski nagu poole paksemad juuksed kui enne. Aga sa ei tohi juukseid kiskuda, vaid õrnalt pehme kammiga kohelda, mis tähendab, et tupeerimiseks tuleb aega võtta, mitte seda jooksu pealt teha. Lõpptulemuse säilitamiseks kasuta juukselakki.

3. “Juukseheide”

See on üleüldse kõige lihtsam viis juustele kohevust anda. Kui sul on ühtlased poolpikad või pikad juuksed, siis heida juuksed hommikul ühele poole ja kui juuksed ära vajuvad, heida juuksed teisele poole. Sest juuksed vajuvad ju pea ligi tavaliselt ikka poole päeva pealt. Lisaks lihtsusele on selline suvaline beach look praegu ka väga moes.

4. Lokid, aga mitte otstes

Keera oma juuksed kergelt lokki, aga jäta juukseotsad puutumata. Kui juukseotsad rõngasse keerduvad, siis nad venitavad ülejäänud juuksed peadligi. Sirged otsad aga toovad kogu lokkide kohevuse esile. Pärast lokitamist viska juuksed üle pea ja kinnita kergelt lakiga.

Allikas: StyleCaster