1. Arvad, et su kulmud peavad täpselt ühesugused olema

Kulmud on õed, kuid mitte kaksikud! Korda seda endale nii kaua, kuni see lõpuks pähe kulub. Täpselt nii nagu on erinevad su kaks näopoolt, võiksid erinevad olla ka su kaks kulmu. Ära mine pööraseks ja ürita neid paaniliselt täpselt samasuguseks kitkuda — muidu võid lõpuks end leida olukorrast, kus sul ainult ühe kaks ühe karva paksust rivi näost vastu vaatab.

2. Igapäevane kitkumine

Ei! Ei! Ja veelkord ei! Ideaalis peaksid sa tegelikult üldse laskma kosmeetikul selle kitkumistööga tegeleda. Siis, kui karvad oma täielikku pikkuse saavutanud on.

3. Kitkumine enne duši alla minemist

Alati on lihtsam ja valutum seda pärast teha. Kuum õhk + niiskus = karvad tulevad kergesti oma pesast välja.

4. Pikkuse valesti arvestamine

Võta kas või kulmupliiats ja tee endale näkku kaks täppi, millest kindlasti kaugemale minna ei tohi. Üks siis ninajuure lähedal ja teise punkti leiad siis, kui pliiatsi diagonaalselt oma ninaotsast kulmu välimise servani asetad. Väike spikker kuju ja pikkuse määramiseks Cosmopolitanist:

5. Kaare valesti joonistamine

Küll on neid kaunitare, kes oma ilusa näo koleda kulmukaarega lihtsalt ära rikuvad. Vaata eelmises punktis olevalt õpetuselt, kuidas õigesti kulmukaare kuju määrata.

6. Kulmu kohalt karvade kitkumine

Eksperdid on veendunud, et pintsettidega tuleks minna ainult selle kallale, mis kulmujoonest allpool on.

7. Mine peeglist kaugemale!

Kui sa seisad peeglile liiga lähedal, siis keskendud sa pigem sellele, et kõik miniatuursed karvad välja saada. Kui sa tegelikult peaksid aga jälgima seda, et kõik ühtlane ja ilus oleks. Mine oma peeglist kaks sammu kaugemale.

8. Šabloonide kasutamine

Ära usu seda juttu, et šabloonide abil kõige kaunimad kulmud saab! Pigem küsi oma kosmeetikult nõu, tema oskab sulle ette joonistada kulmujoone, mida sa peaksid ka kodustes tingimustes järgima. Šablooni kasutades võid lõpetada kunstliku välimusega.

9. Päevade ajal kitkumine

Oota järgmise nädalani. Sel ajal ei kannata naised peaaegu üldse mitte mingit valu. Pole mõtet end piinata.

10. Vale värvi valimine

Kui kitkumine tehtud, siis on aeg kulmud ka ära värvida. Kui oled heledate juustega, siis vali oma juuksetoonist kulmude jaoks ühe võrra tumedam värv, kui tumedapäine, siis sobib sama toon, mis juustel. Või siis ühe võrra heledam. Aga ära kunagi vali musta!

11. Liigne kulmumeik

Vähem on rohkem. Sa ei pea oma kulmusid suure pliiatsi, värvi ja puudri alla uputama. See ei ole lihtsalt vajalik.

Loe kindlasti veel: Kulmud kodus korda!