1. Lusikaravi

See on äärmiselt lihtne, kuid väga efektiivne viis paistes silmaalustest vabanemiseks. Pane kaks supilusikat 10-15 minutiks külmkappi. Siis suru nende kumerad pooled õrnalt vastu paistes silmaaluseid ja hoia nii kaua, kuni lusikad muutuvad soojaks. Kindlasti märkad suurt vahet.

Kuidas see töötab?

Külm metall lõdvestab veresooni silma all ja seetõttu alaneb paistetus.

2. Teekotikeseravi

Jäta alles paar juba kuuma vee sees solgutatud musta tee kotikest. Hoia neid samuti nagu lusikaid mõnda aega külmkapis. Siis lama voodisse, aseta mõlema silma peale üks kotike ja katsu veerand tundi paigal püsida — tulemus on seda tõesti väärt.

Kuidas see töötab?

Toime on sarnane lusikate toimele, kuid lisaks rahustab must tee ka ärritunud või põletikulisi silmi ning vähendab punetust.

3. Toiduravi (kartul, kurk, munavalge)

Üks neist toiduainetest su kodus vast ikka alati leidub. Kõik need kolm annavad fantastilise efekti väga vähese aja ja pingutusega. Lõika kaks viilu värsket kurki ja hoia neid 10 minutit silmade peal. Või vahusta üks munavalge ja määri see pintsliga oma silmade alla. Seejärel tegele 20 minutit muude asjadega ja siis pese külma veega silmaalused puhtaks. Või lõika hoopis kaks viilu toorest kartulit ja hoia viile 15-20 minutit silmade peal.

Kuidas see töötab?

Kurgil ja kartulil on põletikuvastane toime ja nad toniseerivad silmadealust õrna nahka, mille tõttu paistetus alaneb. Munavalgel on aga tõestatud nahka pinguldav toime.

Allikas: Her Beauty