1. Šokolaadimask

Vaja läheb: tume kakao, kodujuust, kreemjuust, mesi, mandlipuru

Kuna selles maskis on sees nii mesi kui ka muud niisutavad elemendid, siis su nägu jääb pärast särama ja värskusest kumama. Ideaalne viis, kuidas end romantiliseks õhtupoolikuks ette valmistada!

Kuidas teha? Sega kokku kuhjaga supilusikatäis kakaod, 3 supilusikatäit kreemjuustu, 2 teelusikatäit kodujuustu ja neljandik tassitäit mett. Piserda sisse ka natuke mandlipuru. Sega hästi, määri näole ja lase 15 minutit mõjuda.

2. Maniküür

Vaja läheb: aeg, kannatus, küüneviil, küünelakieemaldi, küünenahaõli, kätekreem

Ilusad käed on naise visiitkaart. Seega tasub oma küünte ja sõrmede eest ka korralikult hoolt kanda. Pese neid sooja veega, leota, õlita ja lõpuks laki oma küüned lemmiktooni. Ilus!

3. Aroomiteraapia

Vaja läheb: meresool, söögisooda, Espom sool, aroomiõli, vann

Lülita end pärast pikka ja kiiret töönädalat korralikult välja. Selleks pane soe vesi vanni jooksma, otsi välja oma lemmikajakiri või -raamat ja valmistu mõnusaks õhtuks.

Mida teha? Aroomivanni tegemiseks on vaja asjad kokku segada järgnevalt:

üks osa meresoola
kaks osa söögisoodat
üks osa Espom soola

Sega see vannivee hulka ja lisa paar tilka aroomiõli. Lõõgastus missugune!

4. Papaia nahavärskendus

Selleks, et nahk ka talvisel ajal ilus oleks, peab seda aeg ajalt koorima. Nii saab ta särada.

Vaja läheb: papaia, kuum vesi, rätik, niisutav kreem

Kuidas toimida? Pese oma nägu korralikult puhtaks. Püreesta pool papaiat ja sega see kuuma vee hulka. Sega hästi. Nüüd aseta nägu aurava vee kohale ja tõmba rätik üle pea. Auruta oma nahka 5-8 minutit. Pärast seda püreesta teine pool papaiat ja kanna see kümneks minutiks näole. Pese korralikult. Ja niisuta!

Allikas: Bollywoodshaadis