Lõtv ja kergelt sasitud punutis küljel on armas ja romantiline ning võtab vaid mõne hetke. Pats võiks asetseda võrdlemisi madalal ning olla üsna lõdva käega punutud. Eriti hästi sobib selline soeng kergelt laines juustele.

Kui sa lihtsalt ei tea, mida oma juustega teha, siis võta suur lilleaksessuaar ning tõmba juuksed sellega küljele. Võid need ka kuklale krunni panna ja lillega kaunistada. See lisab soengule särtsu ja kellelgi pole aimugi, et sul polnud tegelikult aega soengut sättida.

Mitte ajada segi tavalise hobusesabaga, mille trenni ajaks pähe teed — sile hobusesaba on hoopis esinduslikum ja hoolitsetum. Jälg, et ükski üleliigne salguke ei jääks rippuma. Selle soengu tegemisel tasub kasutada ka mõne siluva juuksehooldustoote abi.

Sileda patsi vallatum vastand on puhvis hobusesaba. Kõik, mida sa vajad on tupeerimiskamm, patsikumm ning pisut juukselakki. Tupeeri pealmisi juukseid, et need oleks täpselt nii puhvis ja kohevad, kui sa soovid ning silu need siis õrnalt kõrgesse hobusesabasse. Piserda hoolega lakki, et puhv terve päeva kindlalt paigal püsiks.

Varu endale kitsaid, laiemaid, tagasihoidlikke ja peole sobivaid — kui juuksed tahavad turritada ja täiesti sõnakuulmatud olla, siis päästavad peapaelad su päeva. Peapael on kena nii lahtiste kui kinniste kiharatega. Või mitte kasutada peapaela asemel ka õhukest salli?

Kui tahad midagi uut katsetada, siis tee seitel üpris kaugele ühele küljele. Kuid ära liiga kaugele mine, seitel ei tohiks olla meelekohast madalamal.

Kui sul on üsna lühikesed juuksed, siis üks sobivamaid ja lahedaid kiireid soenguid on n-ö kortsutatud soeng. Leia tugevamat sorti soenguvaha või geel ning hõõru see peopesadesse. Seejärel võta juukseid järjest pihku ja kortsuta neid peos mõnda aega. Kinnita juukselakiga! Seda trikki võib teha nii kuivade kui niiskete juustega.

Allikas: allwomenstalk.com