1. Munavalgetest tehtud mask

Üks kõige tõhusamaid näomaske kortsude ja vananenud naha silumiseks on segu munavalgest ja tüümianilehtedest. Esimene neist soodustab kollageeni teket ja teised annavad nahale mõnusa annuse värskest.

2. Banaan

Üks purustatud banaan, üks teelusikatäis mett ja üks teelusikatäis oliivõli kokkusegatuna annavad su nahale kohese sära. See mask aitab naha sees niiskusetasakaalu paigal hoida.

3. Kurkumist ja veest tehtud pasta

Sega kokku kurkum ja vesi ning kanna see pasta endale näole. Lase 15 minutit kuivada ning loputa külma veega. Segu on efektiivne, kui kasutad seda iganädalaselt.

4. Maasika ja jogurtimask

Purusta paar magusat marja, lisa jogurtit ja kanna segu enda näole. See mask mõjub su nahale värskendava toonikuna ja aitab seda pinguldada.

5. Tomatimahl

Püreesta üks tomat ning kanna seejärel ringjate liigutustega enda näole. Masseeri nägu umbes 5 minutit ja loputa seejärel külma veega. Tomat puhastab nii poore kui pinguldab ka nahka.

6. Sandlipuu mask

Puhtast sandlipuust tehtud näomask aitab võidelda nii akne, komedoonide, rasuse naha kui ka liigse higistamise vastu. See koorib su nahka ja annab ka loomuliku sära. Maski tegemiseks võta sandlipuu tükk ja hõõru seda näiteks liivapaberi vastu, et saada puru, mida veega segada.

7. Iganädalane naha koorimine

Lõõgastu kuumas vannis! Naha koorimiseks kasuta meresoola, see aitab sul lõõgastuda ja nahka värskendada.