1. Banaani-mandli juuksemask

Blenderda üks banaan ja 3-4 tilka mandliõli. Kanna mask rätikukuivadesse juustesse ja lase toimida 25 minutit. Tulemus teeb silmad ette igale pudeldatud juukseläikele.

2. Rummi-musta tee juuksemask

Mõnemat koostisainet läheb vaja üks teelusikatäis. Kanna rätikukuivadele juustele ja lase toimida tund aega. See mask on väga toitev, nii et pärast näevad juuksed palju tervemad välja.

3. Õllemask

Sega klaasis õlles ära teelusikatäis päevalilleõli ja üks munakollane. Vala segu pärast pesu pähe, hoia veidi ja siis loputa. Tulemuseks on läige ja kohevus, mis teeb kõik teised naised kadedaks.

4. Kõrvitsa-mee juuksemask

Sega klaasitäis püreestatud kõrvitsat (võib olla nii värske kõrvits kui purgipüree) ühe supilusikatäie meega. Kanna segu rätikukuivadele juustele ja lase 15 minutit toimida. Nüüd võid peole minna ja kõigi meeste pilgud sinul on garanteeritud.

5. Aaloemask

Eriti hea, kui sul kasvab aaloe kodus potis, siis saad värsket aaloemahla kasutada, aga sobib ka poest ostetud mahl või geel. Lisa aaloele veidi sidrunimahla ja paar tilka argaaniaõli ja määri segu rätikukuivadesse juustesse. Hoia pool tunnikest ja su juuksed on sügavalt niisutatud.

6. Jogurti-mee juuksemask

Sega klaasitäiesse jogurtisse üks teelusikatäis kookosõli ja kaks supilusikatäit mett. Hoia peas pool tundi ja tulemuseks on pehmed ja säravad juuksed.

7. Õunaäädika-mee juuksemask

Sega veerandis klaasis õunaäädikas supilusikatäis mett ja poole sidruni mahl. Hoia peas 15 minutit ja pärast juuste kuivamist võid linna peale oma kaunite kohevate juustega eputama minna.

Allikas: Her Beauty