Või kui meil on nooruses ilus, puhas nahk, siis kuidas seda säilitada läbi aastate?

Sügis on just õige aeg külastada kosmeetikut ning temaga koos koostada nahahoolduse plaan sügis-talviseks hooajaks.

Hea kosmeetik teeb Teie naha analüüsi ning sellest johtuvalt jagab soovitusi salongihoolduseks ja täpset teavet Teile vajalike koduste hooldusvahendite kohta.

Need ajad on ammu möödas, kui kosmeetikut külastati kord kuus ja iga kord tehti mingi nahapuhastus koos massaažiga. Kosmeetik, kes ei suuda süsteemselt läheneda kliendi naha probleemidele, tuleks julgelt asendada uuega. Kosmeetiku valikul soovitan uurida kosmeetiku koolitusi ning eriti tähtsaks pean kosmeetiku koolitusi Prantsusmaa koolitus-keskustes.

Professionaalne kosmeetikasari SOTHYS korraldab iga aasta suvel täiendkoolitusi Pariisis olevas koolituskeskuses ning tänu sellele omavad SOTHYSe koolitatud kosmeetikud tunduvalt laiemaid ja põhjalikumaid teadmisi nii nüüdis-aegsest nahahooldusest kui ka kosmeetikas kasutusel olevast tipptehnoloogiast.

Sel sügisel tõi SOTHYS turule uudse tipptehnoloogial baseeruva OXYLIANCE salongi erihoolduse, mida võib julgelt nimetada hapniku kiirabiks väsinud, stressis, jumetule või “laisale” nahale.

Selle nüüdis-aegse erihoolduskuuri, mis koosneb minimaalselt neljast järjestikusest protseduurist sagedusega üks kord nädalas, efekt on püsiv ja pikaajaline, sest see hooldus ja ka kodused vahendid panevad Teie naha uuesti ise täitma nahale vajalikke funktsioone.

Igasugune näonaha puhastus ei ole enam aktuaalne, sest hästi hooldatud nahk ei vaja üldjuhul sagedast nahapuhastust, kindlasti mitte kord kuus.

Miks on tänapäeval hapnikuga rikastatud kosmeetikumid ja SOTHYSe erihooldus maailmas nii kuum sõna?

Aga ikka sellepärast, et meid ümbritsev keskkond on enam saastatud kui aastate eest. Elu on pingeline, iga neljas naine Euroopas suitsetab ning Eestis üle 50% naistest vanuses 18–55 käib tööl.

Mida kujutab endast siis erihooldus, mida tehakse ainult Eesti parimates salongides? See hooldus baseerub tsütokroomidel, mis transpordivad hapniku elektroni rakku, kus see reageerib püroviinamarihappega.

Reaktsiooni tulemusena tekib energia, mis on vajalik raku normaalseks elutegevuseks (hingamine, toitumine, paljunemine).

Siit lihtne ja loogiline järeldus — kui kõik naharakud on heas seisundis, peegeldub see ka Teie nahal, mis on puhas, jumekas ja siidjalt sile.

Hea ja oma kliendist hooliv kosmeetik määrab kliendile koos protseduuridega ka sobivad tooted koduseks nahahoolduseks. Kauni naha saladus peitub igapäevases näonaha eest hoolitsemises.

Alati on lihtsam vigu ennetada, kui hiljem väärhooldust või mitte midagi tegemist heastada.

Näohoolduse A ja B algab alati näonaha õigest puhastamisest ning selleks on SOTHYSe professionaalsel sarjal väga lai tootevalik. Igale nahatüübile on võimalik leida sobilik puhastuspiim, vaht ja kindlasti ka vesi.

Näopiimaga tuleb nägu puhastada nagu seebiga. Vahe on aga selles, et näopiim ei ole näonahale nii kuivatav ning puhastavad komponendid on kõrgema kvaliteediga kui seepides.

Niisiis teeme sõrmeotsad kergelt märjaks, laseme pudelist paar pumbatäit puhastuspiima, hõõrume selle käte vahel veidi laiali ning hakkame tavaliste ringjate liigutustega nägu puhastama.

Seejärel loputame näo veega ning alles nüüd võtame vatitopi ja teeme sellega järelpuhastuse. Näovesi ei ole mingi tarbetu toode, vaid ta aitab taastada Teie naha pH-d.

Alles nüüd on Teie nahk piisavalt puhas ja valmis õhtuseks seerumite ja kreemide vastuvõtuks. Seerumeid on soovitav kasutada kuuridena kreemide alla.

Dermatoloogina soovitan erilist rõhku pöörata silmaümbruse hooldusele.

Silmad on need, kus me märkame vananemise esimesi ilminguid ning emad peaksid siin olema eeskujuks oma puberteedieas tütardele.

Silmameik tuleb eemaldada igal õhtul ja loomulikult vastava hooldusvahendiga.
Üldjuhul on silmaümbrust võimalik puhastada meigist ainult tundlikule nahale mõeldud puhastuspiimaga.

Silma-ümbrust ei tohi mingil juhul puhastada segatüübile või rasusele nahale ettenähtud puhastusvahenditega, sest nad sisaldavad üldjuhul ärritavaid aktiivkomponente.

Ärge peljake meiki.

Puuderkreem, mille Te õhtul hoolsalt eemaldate oma nahalt, ei ole pelgalt iluvahend, vaid ka kaitse meie nahale tuule, külma ja tolmu eest.

Suurepärased meie kliimas on Joe Blasco puuder-kreemid, mis õhukese kihina lasevad Teie nahal hingata, ei ummista poore ega tekita naha kuivust.

Kiitust väärivad ka SOTHYSe sarja uued puuderkreemid Li Defence sarjast.

Veelkord rõhutan: kasutage julgelt puuderkreeme, sest hästi hoolitsetud ja maitsekalt meigitud naine on alati ilus, olenemata vanusest.