JÄÄR

Pixie lõikus ehk seksikas lühike soeng on ideaalne soeng iseteadlikule ja teravale jääratarile. Seda saab ka kerge vaevaga erinevat moodi sättida.

SÕNN

Parim valik on bedhead. Sõnnitar on kahe jalaga maas, aga sensuaalne. Ja tapvalt kuum — kes ei mäletaks noort Brigitte Bardot’d?

KAKSIKUD

Ühele küljele kammitud pixie lõikus. Kaksikutel lihtsalt peab olema kaks erinevat poolt, nii et sobib ideaalselt, kui ta näeb erinevalt küljelt vaadates erinev välja.

VÄHK

Kohev ja lohakavõitu bob. Vähk-naine on loominguline ja tundlik, samas vaheldust otsiv — sellist bobi saab iga päev isemoodi sättida.

LÕVI

Õlgadeni sile bob. Konkreetne ja seksikas pea ligi kammitud soeng sobib Lõvile, kes on sündinud liider.

NEITSI

Pikad sirged ja tervisest säravad juuksed. Neitsi on perfektsionist, temal jagub kannatust oma juustega vaeva näha.

KAALUD

Pikad järku lõigatud ja lokkis juuksed. Sellised uhked juuksed tasakaalustavad Kaalude tähtkujust naise rahulikku ja vaikset loomust.

SKORPION

Pikk pixie. Veidi väljakasvanud lühikesed juuksed, mis langevad salkudena näole, sobivad müstilise loomuga skorpionineiule kui valatult. Ja kes ei tahaks näha välja nagu Meg Ryan?

AMBUR

Lühikesed lokkis juuksed. Stiilne ja glamuurne, samas lihtsasti hooldatav soeng. Just see, mida ühel väga liikuva eluviisiga amburineiul vaja.

KALJUKITS

Üle pea kammitud bob. Kaljukits-naised on alati väärikad ja professionaalsed, nii et sile ja paigalpüsiv soeng sobib neile suurepäraselt.

VEEVALAJA

Pikad juuksed kelmika minitukaga. Ülilühikese tukaga saab Veevalaja-naine kõik, mida ta ihkab — eripärase ja mängulise välimuse ja kõikide pilgud.

KALAD

Retro bob. See ultranaiselik lõikus sobib kirglikule Kala-naisele ideaalselt ja muudab ta veelgi sensuaalsemaks kui ta juba on.

Et saada täpsemat pilti eelpool toodud soengutest, vaata galeriid SIIT!

Allikas: Her Campus