Paistab, et ühes on Naisteka lugejad ühel nõul: spordiriiete aksessuaariks käekott küll ei sobi. Mida sina arvad?

Marilyn: Suurim feilimine on, kui sul on seljas dressid-botased ja aksessuaariks on käekott. Tänavapildis on küll ja veel selliseid naisi kes viljelevad sellist kombot.

Praegune mood lubab kanda kingi ja sokke, kuid endiselt on inetu vaadata kui sandaale kantakse sokkidega.

Võlts on ka juuksepikendused, ripsmed ja küüned, mis on hooldamata! Kui ennast ehtida tehislike asjadega, siis peavad need kindlasti olema perfektsed.

Karola: Kõige hullem moeapsakas on minu meelest see, kui näen kedagi kandmas dresse ja tosse ning samal ajal on uhke käekott üle õla. Mis maailmas need kokku huvitav sobivad?!

Kairi: Mina leian, et suurim stiiliviga on nt retuusid, üle pepu ulatuv dressipluus, botased (tennised) ja siis clutch-kott . Uskuge mind, see vaatepilt on inetu — kuna elan väikelinnas, siis paraku kohtab sellist stiili tänavapildis palju. Häirib silma ja tõsiselt — kusjuures naised ise veel sellises riietuses pea püsti ja uhked. Minu arvamuse kohaselt ongi nt treeningjalanõud kohutavad, ei tea, miks, kuid no kohutav, kui need naistel jalas on tänavapildis. Teiseks stiiliveaks tooksin välja tänapäeva noorte seas leviva stiili — pidulik kleit + mustad Nike botased. Olen juhtunud mitmeid kordi nägema — õõvastav!

Milline stiiliaps sinu silma kõige rohkem riivab? Kirjuta naistekas@delfi.ee ja pane pealkirjaks MOEKUULUTAJA!