Merit kirjutab:

Ma saan aru, et iga naine tahab olla kohe hommikul ärgates kaunis ja kuna kiire elutempo kõrval tundub iga minut väärtuslik, tundub meikimise arvelt aja kokkuhoidmine hea idee. Ehk siis teemaks on need suured kunstripsmed. Ma ei vaata üldsegi halvasti, kui valitud on loomulikud ja tagasihoidlikumad ripsmed, kuid tänavapildis on see pigem erandlik, sest igal teisel on siiski liigagi suured ja ülepingutatud lehvikud silmadel. Mingil imelikul põhjusel paljud veel räägivad ka, et silmad on rasked ja ebamugav liigutada, aga miks neid siis ikkagi kantakse? See ei ehi ju mitte kuidagi.
Muidugi lisaks juurde veel need ebaloomulikult pikad kunstripsmed ja natukene botoxit huultesse.
Siin juures ei saa mainimata jätta ka ilmselget ülemeikimist ehk siis liiga tumedat jumestuskreemi, liiga tumedaks ja paksuks värvitud kulmud ja oskamatu kontuurimine.
Ma ootan juba seda hetke, mil kōik need noored naised aru saavad, et kunstvidinad ei rõhuta mitte mingil moel nende loomulikku ilu ja et loomulikkus on IN.

Olen tänavapildis tihti tähele pannud, et kleite ja seelikuid kantakse tossudega. Olgu, pean tunnistama, et teatud stiilis kleitidega ketsid sobivad (need kehasse istuvad lihtsad igapäevased kleidid), kuid kui kleit on juba alt laienev, võibolla natukene pidulikum või sitsisatsiline, siis vōiks tossud küll kappi jätta. Mina olen arvamusel, et kui tahad kanda ketse ja tosse, vali juurde teksad, püksid, kui tahad kanda kleiti, vali juurde kingad- vahet ei ole, kas kontsaga või ilma.

Ehete, värvide või mustritega ülepingutamine ei ole ka ilus vaatepilt. Vahel näeb mõnda ilusat naist, kes on kodus omale selga kuhjanud hunniku mustrilisi vōi võimalikult palju erinevates värvides riideid ja üldpilt võtab silme eest kirjuks. Samamoodi on ehetega, kehtib reegel et less is more. Värvide poolest vōiks valida siiski 1-3 värvi millele keskenduda, näiteks must, punane ja valge ning mustrite poolest üks riideese outfiti ilmestamiseks.

Minu puhul riivavad tänaval silma ka boheemlasliku, veidi poisiliku vōi liiga second hand’liku stiiliga naised. Ilmselt on asi selles, et olen ise naiseliku stiiliga ja ei ole lihtsalt minu maitse. Siinkohal peaks vist igaksjuhuks mainima, et second handi riided ei ole tabu ja leida vōib sealt lausa aardeid, kuid eelmainitud stiili puhul ollakse keskendunud pigem sellisele vanale stiilile ja riietusele.

Kuid ka naiselikkusega saab üle pingutada, näiteks liiga kõrgete kontsakingadega, kui kõndimisega hakkama ei saada. Kontsadel tuleb käia siiski elegantselt ja enesekindlalt, mitte sedasi, et iga samm on ebakindel ja 90% tõenäolsusega lõppeb linnas käik EMOs murtud jalgadega.

Koostöös Moekuulutajaga on Naistekal käimas auhinnamäng, kus on võimalik võita iga naise unelmate kinkekott! Osale sinagi ja kirjuta meile, mis on sinu meelest suurim stiiliaps!