Näiteks Evelin arvab nii:

"Andestamatu stiiliaps on võtta teatrisse ridiküli asemel suur käekott. Kui kõik on firmakas ja trendikas, aga mimm võtab oma lagunenud Guessi või muu kunstnahast rahakoti kotist välja...Rõve! Armsat rahakotti hoitakse niikaua, kuni vooder näha on.

Ühesõnaga riided vöid valida vanaema kapist, aga rahakoti pead küll ilusa ja korraliku ostma kohe, kui ta väsimuse märke ilmutama hakkab. Millegipärast topitakse rahakotid kliendikaarte täis, mida harva kasutatakse, aga rahakott laguneb niimoodi kiiremini ära. Ja et see punnis suur rahakott ka teatrisse kaasa võtta, siis tulebki mimm suure kotiga, sest väiksesse kotti suur kaarte täis rahakott ära ei mahu.

Naise stiil võib ka hipilik olla, aga ikkagi ei sobi sinna kulunud sangadega, loe pragunenud, kunstnahast kott juurde. Ka jalanõud peaks ikka märku andma, et need vett ja pori peavad, ühesõnaga olema viisakad, puhtad jne.
Muidu sobib kõik kõigega tänapäeval, ahjaa no jopet ja seelikut ma kokku ei paneks, kui sul mantlit või kasukat pole, pane parem püksid...

Aga kui mõtlesite välimuse stiiliapse, siis need kuradi võltsid ripsmed, need volüümid on ikka sellised põrandaharjad, et sellist naist ei saa isegi tõsiselt võtta, kohe tulevad mängu hoiakud ja eelarvamused. Minu mees ikka põlastab, et paned kunstripsmed, kunstküüned, juuksepikendused, aga kas sa puujalga ka siis tahad?"

Milline stiiliaps sinu silma kõige rohkem riivab? Kirjuta naistekas@delfi.ee ja pane pealkirjaks MOEKUULUTAJA!