1. Niisuta, niisuta, niisuta

Öine ülevalolek imeb nahast kogu selle loomuliku niiskuse välja. See muudab naha välimuse kohe vanemaks. Kui tead ette, et selline öö tulemas on, kasuta juba eelnevatel öödel ekstra niisutavat öökreemi. Kui magamata öö tuli ootamatult, siis on sellistel hommikutel hea nipp panna meigi alla mitte oma tavalist päevakreemi, vaid sedasama ultraniisutavat öökreemi.

2. Kofeiin on su parim sõber

Aga mitte ainult kohvi sees. Kotid silmade all on pärast magamata ööd tavalised ja sa vajad ühte eriti head silmakreemi. Kõige efektiivsem on kreem, mis sisaldab kofeiini, sest kofeiin vähendab paistetust ja pinguldab nahka.

3. Tee värvikorrektuur

Silmaalused sinised? Ära haara kohe jumestuskreemi järele, vaid kasuta enne võimalikult vastandtoonis peitepulka. Kui sul on hele nahatoon, on parim virsikukarva toon, tumedama naha puhul sobivad oranžid toonid.

4. Illumineeri

Ära kasuta sellistel rasketel hommikutel raskeid jumestuskreeme ja puudreid, sest siis läheb olemine veelgi raskemaks ja puudrimask su näos muudab su välimuse veel väsinumaks. Kasuta kerge katvuse ja illumineeriva efektiga tooteid ja sa näed värske välja.

5. Tõsta kulmud

Hoolikalt esile toodud kulmud annavad erksa efekti. Värvi kulmud veidi tumedama kulmupliiatsiga kui tavaliselt ja hajuta kulmuluule heledat ja kergelt sädelevat lauvärvi.

6. Muuda laineritooni

Kui su silmad on väsinud, ei ole must lainer parim mõte, sest see toob väsimuse esile. Kasuta pruuni tooni ja hajuta seda pintsliga veidi laiali. Ja kindlasti tee lainerijoon ainult ülemisele ripsmejoonele, sest isegi kui said oma silmaalused ilusamaks, siis pole täna see päev, kui neile kõrgendatud tähelepanu juhtida.

7. Ripsmed pikaks ja kaardu

Täna võta see ekstra minut ja kooluta ripsmeid enne värvimist, sest see teeb su silmad rohkem lahti. Kasuta pikendava efektiga ripsmetušši, et oma silmad visuaalselt suuremaks muuta.

8. Silmad veel rohkem lahti

Hea trikk on panna silmade sisenurkadesse veidi valget sädelevat lauvärvi. See paneb silmad sädemeid pilduma.

9. Põsed õhetama

Sa oled pärast magamata ööd kahvatum kui varem. Põsepuna on hädavajalik, aga liiga palju põsepuna muudab sind väsinud hommikutel klouniks. Kasuta heledat roosakat või virsikukarva tooni, millel on sees kerge sädelus.

10. Värvi huuled

Sellisel hommikul unusta tumedad toonid ja unusta ka nude. Sul on vaja säravat roosat või heledamat punast tooni, et terve su nägu särama lööks.

Allikas: She Knows