1. Ühtlusta kunstpäevitust

Hõõru vaseliini oma küünenahkadele, küünarnukkidele ja põlvedele, enne kui end isepruunistava kreemiga sisse hõõrud, siis ei jää koledaid pruune laike.

2. Pehmenda küünenahku

Enne küünte lakkimist kanna küünenahkadele vaseliini, et need värvi külge ei võtaks ja pehmemaks muutuksid.

3. Paranda parfüümi püsivust

Pane oma randmetele või mujale, kuhu tahad parfüümi pihustada, kõigepealt vaseliini — see imeb lõhna paremini endasse kui su nahk ja lõhn püsib palju kauem peal.

4. Kasvata oma ripsmed pikemaks

Kasta vatitikk vaseliini sisse, eemalda näpuga sellelt üleliigne ja kanna vaseliini hellalt oma ripsmekarvadele, just juurtele. Tee seda igal õhtul ja varsti on su ripsmed pikemad ja tihedamad.

5. Silu “karvaseid” juukseid

Turritavate “titekarvade” silumiseks võta imepisike kogus vaseliini, hõõru käte vahel laiali ja kanna juustele. Seda tuleb kindlasti teha pärast protseduure, mis sisaldavad kuumtöötlemist, mitte enne.

6. Niisuta karedaid kohti

Küünarnukid, põlved, käed — vaseliin niisutab neid kõige tõhusamalt.

7. Eemalda meiki

Vaseliin eemaldab ka kõige jonnakamat meiki, näiteks veekindlat ripsmetušši. Pane väike kogus vaseliini vatipadjale ja hakka aga pihta.

8. Koori huuli

Sega väikeses kausis või kasvõi peopesas kokku natuke vaseliini ja granuleeritud suhkrut ja masseeri seguga umbes minut aega väikeste ringikujuliste liigutustega oma huuli.

9. Too oma põsesarnad välja

Võta hernetera suurune kogus vaseliini ja hõõru see oma nimetissõrmede vahel laiali. Nüüd määri seda õrnalt oma põseluu alla, see toob sarnad hästi esile.

10. Pehmenda jalgu

Määri õhtul oma jalad pähklisuuruse koguse vaseliiniga kokku, pane puuvillased sokid jalga ja mine magama. Hommikul on jalad nii pehmed ja mõnusad.

11. Kaitse oma peanahka juuksevärvi eest

Kui värvid juukseid kodus, siis määri enne värvimist vaseliini juustepiirile, kõrvade ümber ja kaelale — nii ei määrdu nahk juuksevärviga.

Allikas: Her Campus