Hiina naised kulutavad ilutoodetele uskumatult suuri summasid

Kokku võivad nad ühes kuus kulutada isegi rohkem kui 300 dollarit. Üllatuslikult eelistavad nad aga Hiina kaupadele Korea ja Jaapani toodangut või hoopis kalleid Euroopa ilutooteid.

Hiina naised teevad kõik, et nende nahk oleks võimalikult hele

Hiinlaste jaoks pole oluline olla seksikas, vaid hoopis kaunis. Ilu puhul on hiinlannade jaoks aga esmatähtis valge nahk ja nad on valmis kõigeks, et nahk võimalikult hele oleks (päikesekreemidest maskide kandmise ja nahavalgendajateni välja). See, et kuskil mujal maailmas maksavad inimesed, et saaksid võimalikult pruuniks, on nende arust totter.

Mida peenem, seda parem

Hiina naised on väga tugevalt läinud kaasa ülemaailmse salenemise trendiga. Kõik naised, kes pole peenikesed, on hiinlannade silmis paksukesed. Isegi näiteks Charlize Theron oleks Hiinas kurvikas naine.

Paksuke olla pole halb

Jah, tõepoolest. Hiinlaste arust on see hoopis armas. Küll aga ei tohiks kutsuda Hiina naist “tugevaks”, sest võid siis saada ühe vaenlase võrra rikkamaks. Ümaramad kehavormid jätavad sinust hiinlaste silmis naiseliku ja armsa mulje, aga tugevus on ainult meeste puhul hinnatud omadus ja seda naisele öeldes võid teda südamepõhjani solvata.

Hiina tüdruk on printsess

Tüdrukuid nähakse Hiinas kui imearmsaid printsesse, mistõttu neid riietatakse pastellroosadesse toonidesse, litritega ja nunnude loomapiltidega kangastesse ning seda olenemata vanusest. Naised kannavad neid asju ka 30-, 40- ja 50-aastaselt.

Graafikust tuleb kinni pidada!

Hiinlaste jaoks on igapäevarutiini järgimine ülioluline. Nad ärkavad vara, lähevad varakult magama ja teevad isegi lõunapausidel kerge uinaku. Kogu Hiina sööb nii hommikust, lõunat kui ka õhtusööki samal ajal. Isegi kohtumisele minnes ei öelda teineteisele kellaaega, vaid mainitakse sõna “pärast lõunat” ja kõik mõistavad, mida sellega mõeldakse.

Iga hiinlanna teab, millised toidud on naistele kasulikud

Ja seda olenemata hooajast. Tegemist on toitudega, mis muudavad naise ilusamaks ja tagavad ka viljakuse — ingver, mustad seesamiseemned ja jojooba. Lisaks eelistavad nad musta mitte pruuni suhkrut.

Nad ei söö magusat

Hiina naised eelistavad hoopis soolaseid ja vürtsikaid snäkke ning tarbivad palju köögivilju ja salatit, mis mõjub muidugi ka nende figuurile hästi.

Nad katavad alati ülakeha kinni

Hiinlannad võivad küll kanda miniseelikut, aga ülakeha on neil alati kaetud. Igal õigel hiinlannal on ka oma “qipao” ehk traditsiooniline keha kattev, aga võrgutavalt liibuv kleidike.

Hiinlannad kardavad külma

Tõepoolest, lisaks päikesevalgusele pelgavad nad ka külma, mistõttu eelistavad nad juua kuuma vett ja paljud neist väldivad jäätise söömist (terve elu!). Ekstreemsematel juhtudel ei käi hiinlannad isegi pärast rasedust duši all, vaid vannitavad end ingveriga rikastatud vees, vältides nii külmetumist.

Zuo yue zi

Tegemist on ühe huvitava Hiina traditsiooniga, mida järgides veedab vast sünnitanud ema terve kuu voodis mässituna soojadesse riietesse. Beebi eest hoolitseb sel ajal vanaema, lapse isa sugulased või mõni teine eriline inimene. Kuna naine kaotab sünnituse ajal kohutavalt palju energiat, aitab tal taastuda ainult kuupikkune puhkus.

Viimane põhjus

Ei saa ka mainimata jätta, et Hiina mehed väärivad suurt aplausi, sest nad hoolitsevad oma naiste eest nii hästi, mis panebki neid end erilise ja ilusana tundma.

Allikas: BrightSide.me