1. Beebipuuder

Selle asemel, et osta kallist kuivšampooni, saad sa oma juuste rasvasusest lahti beebipuudri abil. Puista beebipuudrit ettevaatlikult oma juuksejuurtele ja siis kammi juukseid hoolikalt, kuni puuder on peast kadunud. Puuder eemaldab juustest üleliigse õli ja annab soengule värskuse, kui sul seda kiiresti vaja on. (Ja seda juhtub pidevalt, sest sa oled ju noor ema!)

2. Beebisalvrätid

Milleks kulutada raha meigieemaldussalvrättide peale, kui beebisalvrätid teevad täpselt sama töö ära? On kellelgi head vastust?

3. Beebišampoon

Lisaks sellele, et sa saad sellega lisaks beebi omale ka enda pead pesta, on beebišampoon ideaalne veel üheks asjaks: lisa sellele natuke vett ja saad ideaalse vahendi oma meigipintslite pesemiseks. Need saavad täiesti puhtaks ja jäävad pehmeks ning lisaaineteta beebišampoon ei kahjusta pintslite peeneid karvu.

4. Beebi päikesepulk

Beebidele mõeldud eriti tugeva päikesekaitsega tooted on lõhna- ja säilitusainetevabad ja nahale õrnad — see on parim asi, millega ka enda keha tundlikke piirkondi kaitsta. Lisaks on beebidele mõeldud päikesekaitsevahendid tavaliselt just pulga kujul, nii et pole vaja muretseda, et see su käekoti seestpoolt üleni ära määrib või muud pahandust teeb.

5. Beebiõli

Milline naine ei ole õhanud, et ta tahaks, et ta nahk oleks sama pehme nagu beebi pepu? Beebiõliga see ongi võimalik! Seda võib lisada vannivette, kasutada niisutajana pärast dušši all käimist ja oh kui hea raseerimisjärgne niisutaja see veel on! PS. Kui sa hõõrud oma naha beebiõliga sisse siis, kui nahk on veel niiske, ei pea sa ennast enam rätikuga kuivatama ja su nahk on topeltpehme — ainuke paha asi on see, et pärast selle kasutamist kipud sa ennast nii palju puudutama, et su mees võib armukadedaks muutuda.

Allikas: She Knows