1. Jälgi juhendeid!
Isegi kui sul on pikad juuksed, ei vaja sa üheks pesukorraks tervet peotäit šampooni ja ka palsamit ei pea panema nii palju, et see kõikjale tilkuma hakkaks. Kui sa ei ole just akrobaat või tantsija, pole tarvis ka juukselakiga iga päev uusi osooniauke tekitada ja kohe kindlasti tasuks hoiduda liigsest juuksegeelist. Reegel “vähem on rohkem” kehtib sageli ka juuksehooldustoodete puhul — liiga palju toodet kasutades võid saada soovitust vastupidise tulemuse. Niisiis, loe hoolikalt pakenditel olevaid instruktsioone ja kasuta täpselt nii palju kui vaja.

2. Otsi soodusmüüke
Kui su lemmikšampooni müüakse soodushinnaga, siis osta seda endale tagavaraks. Kui armastad kalleid salongišampoone, võid leida välismaiseid lehekülgi, kust saad neid tooteid palju odavamalt ja kus ka kohale saatmine on tasuta (feelunique.com, lookfantastic.com jne).

3. Soeta suurem pakend
Kui miski on su lemmik ja tead, et kasutad seda kindlasti ka edaspidi, siis miks mitte osta kohe suuremad pudelid oma lemmikšampooni või palsamit? Tihti tehakse toodetest n-ö peresuurusi, kuid see ei tähenda, et ka üksi või kahekesi elades ei võiks sellest pakkumisest kasu lõigata.

4. Tee ise!
Mida ka ei räägita, kodused juuksevärvid pole sugugi nii hullud. Tõsi, blondeerimise võiks jätta juuksurite hooleks, kuid kui tahad pisut värskust, siis soeta endale leebe kergvärv ja võid maksta 50 euro asemel 5. Ka otsi võib su sõbranna edukalt piirata ja igasuguseid sügavhooldusi saab teha ka oma vannitoas — tuleb vaid leida õiged tooted.

5. Kasuta ära viimne kui piisk
Kui pudelist ei paista tulevat enam piiskagi, lase sinna tilgake vett, raputa ja oled võitnud veel vähemalt 2-4 “tasuta” juuksepesu.

Allikas: allwomenstalk.com