• Punetavad vistrikud on ühed keerulisemad asjad, mida peita, kuid trikk seisneb õigete toonide leidmises. Roheline neutraliseerib punast, nii et sul võiks olla roheka alatooniga peitekreem või ka lihtsalt roheline peitekreem, mida kanda tavalise peitekreemi või jumestuskreemi alla. Peitekreemi tuleks peale tupsutada, mitte hõõruda ning seejärel läbipaistva puudriga kinnitada.
  • Tumedate silmaaluste esimene hädaabi on tõhusalt niisutav ja ergutav silmakreem. See ei peida küll niivõrd tumedust, kuid aitab hoida silmaümbruse naha siledamana. Silmaalustele võid panna peitekreemi, mis on veidi tumedam kui su enda nahatoon, et mulje jääks loomulikum, kuid viimistleda tasuks valgustpeegeldava kreemiga, mis lööb pilgu särama!
  • Ka peened kortsud on võimalik peitekreemiga olematuks võluda! Vajad vaid kortse täitvat ja siluvat seerumit ja vedelat peitekreemi. Tupsuta kortsudele seerumit, järgne peitekreemiga ja viimistle puudriga.
  • Ebaühtlase nahatooni vastu aitab kõige paremini jumestuskreem. Esmalt tasuks kanda näole meigialuskreemi, seejärel õhuke kiht jumestuskreemi ja alles viimasena peitekreemi.
  • Punetavad põsed ja ninaümbruse saab peitu roheka alatooniga peitekreemiga, kuid ära unusta pärast katva jumestuskreemiga üle käia.

Allikas: allwomenstalk.com