Olgu, ta sündis suurepärase kehaehituse ja võluvate silmadega, aga tegelikult on tema ilu saladus ka tema enda tehtud töö. Ilma selleta näeks ta tõenäoliselt välja nagu sina (otsi internetist kuulsaid naisi ilma meigita ja saad teada, mida me silmas peame).

Siin on kümme asja, mida kütkestavad naised teevad teisiti:

1. Ta hoolib sellest, milline ta välja näeb

Ta ei välju voodist nagu lõhnav roosiõis, vaid ta peab selle nimel ka vaeva nägema. Ta hoolib, sest ta tahabki, et teised inimesed mõtleksid, kui ilus ta on. Ta hoolib ka seetõttu, et ta ise tahab end peeglist ilusana näha.

2. Talle meeldivad erinevad tooted

Klaari näonahka pole võimalik saavutada lihtsalt päikese käes istudes ja hiljem rannast peole suundudes. Ilusad tüdrukud teavad seda ja nad niisutavad alati hiljem oma nahka sobiva kreemiga, tupsutavad silmi ümbritsevat ala silmakreemiga ja kaitsevad juukseid päikese kahjuliku mõju eest. Tema meik? Ära sellele isegi mõtle, sest tal on rohkem meigitooteid, kui sa üldse suudad ette kujutada.

3. Ta teeb suure tõenäosusega trenni

Isegi, kui oled n-ö “suure kondiga”, on vormis keha parem kui võdisevad rasvavoldikesed. Inimesed, kes teevad trenni, on ka tervem kui inimesed, kes ei tee. Seega, ta tõenäoliselt käib jõusaalis, proovib kodus videote järgi pilatest või harrastab regulaarselt joogat. Ta näeb oma suurepärase keha nimel vaeva ja tunneb end seetõttu ka ise selles super hästi.

4. Ta on enesekindel

Sa ei näe ilus välja, kui pidevalt oma ilu kössitades peidad. Kui astud toa uksest sisse, pead nägema välja enesekindel ja ilusad naised on enesekindlad. Mitte lihtsalt sellepärast, et nad on ilusad, aga nad on ilusad, sest nad on enesekindlad. Nad ei muretse, mida keegi teine neist arvab. Nad hoolivad ainult sellest, mida nad ise endast arvavad.

5. Nad kasutavad kalleid tooteid

Ta on avastanud enda jaoks mõned kallimad ilutooted, milleta ta elada ei suuda ja need on tõenäoliselt kortsukreem, juuksepalsam ja peitekreem. Lisaks omab ta tõenäoliselt väga head juukseharja ja -sirgendajat.

6. Tõenäoliselt omab ta ka mõnda väga head odavamat ilutoodet

Talle ei meeldi osta odavaid meigitooteid lihtsalt suvaliselt, vaid ta on teinud eeltöö ära ja teab, millised soodsamad ilutooted teevad suurepäraselt oma töö ära. Nendeks võivad olla näiteks mõni odavam beautyblenderi-laadne toode, meigialuskreem ja kinnitussprei. Sa ei tea, mis asjad need on? Sellepärast sa imestadki, et kuidas ta alati nii ilus on.

7. Ta armastab oma riideid

Pisikestele tüdrukutele meeldib end erinevatesse kostüümidesse riietada ja ta tõenäoliselt ei kasvanudki sellest välja. Tal on tõenäoliselt liiga palju riideid, aga ta on need kõik väga hoolikalt valinud. Tema kapist leiad sa klassikalisi riideid, mis sobivad erinevat viisi kandmiseks. Ta on investeerinud ka kvaliteetsetesse teksapükstesse ja klassikalistesse t-särkidesse. Tal on kindlasti ka mõned ilusad kleidid — mõned tagasihoidlikumad ja mõni eriti pidulik.

8. Ta armastab oma kingi

Tal on mõned klassikalised paarid: mustad kõrged kontsad, nahatooni kõrged kontsad, mustad kitten heel’id ja punased stillettod. Aga siis on tal veel mõned trendikamad paarid, millele ta ei suutnud vastu panna. Üks kõige lihtsam viis oma välimuse ägedamaks muutmisel on just paari kontsakingadega ja ta teab seda. Ta suudab rokkida nii saapaid, stillettosid kui ka balleriinasid.

9. Ta teab, mis on ta suurimad vead

Oletame, et tal on lühikesed jalad. Sel juhul ei näe sa teda pea kunagi balleriinades ja põlvedeni ulatuvas seelikus. Kui tal on aga suur nina, oskab ta suurepäraselt kontuurida. Silmad asetsevad liiga lähestikku? Ta oskab ka seda meigiga korrigeerida. Kui ta käed on veidikene liiga paksud, kannab ta varrukatega pluuse. Ta teab, mis näeb halb välja ja ta teeb kõik selleks, et sa seda ei märkaks.

10. Ta välimus on klassikaline

Sa ei näe teda kunagi vikerkaaretoonides juustega või ta käsi pole kohe kindlasti täielikult tätoveeritud. Tal võivad olla mõned erilised aksessuaarid nagu pisikene ninarõngas, väike tätoveering, trendikad salgud juustes või huvitav juuksevärv, mis pole aga liiga silmapaistev.

Olgem ausad, kaunis naine ei sära kunagi nagu kuusepuu. Ta pole üleni trendikas, vaid hoopis klassikaline. Ta seisab sirgelt, ta meik on veatu ja juuksed imekaunid. Ta on enesekindel just sellisena nagu ta on ja see muudabki ta täiuslikuks.

Allikas: YourTango