1. Vaheta ripsmetušši iga kolme kuu tagant

Ripsmetušši peaks vahetama iga kolme kuu tagant. Ja kuigi sulle võib tunduda, et tušš on veel kasutuskõlblik, pole see tegelikult nii, kuna kolme kuuga võivad ripsmetuši tuubis hakata vohama bakterid.

2. Ripsmetušš kuivab ära, ent see ei ole halb

Iga ripsmetušš kuivab. See ei sõltu tuši kvaliteedist ega hinnast. Koostised peavad ripsmetel kiiresti kuivama, mistõttu kuivab tušš üsna kiiresti ka tuubis. Mõned tootjad soovivad tuši eluiga pikendada ja lisavad koostisesse kemikaale. Väldi selliseid ripsmetušše, kuna need ei mõju silmadele hästi.

3. Niisutamine ei aita

Mõned naised üritavad oma lemmikripsmetuši eluiga pikendada nii, et lisavad tuubi vett. Teine levinud võte on lõhnaõli või isegi alkoholi lisamine. Kuid teeme ühe asja selgeks — see moodus ei toimi ja on suisa ohtlik.

4. Üks koostis ei sobi alati kõigile

Suur hulk naisi kasutab ripsmetušši, mis neile tegelikult ei sobi. Kui sul on lühikesed ripsmed, vali pikendava koostisega tušš. Kui sul on pikad, ent õhukesed ripsmed, sobib sulle tihendav ripsmetušš. Kui soovid igas olukorras kehtivat nõuannet, siis vali alati kerge koostisega tušš, kuna see on hea ripsmetuši kindel tunnus. Pööra tähelepanu harja kujule, nt lehvikukujuline hari aitab sul jõuda ka lühikeste ripsmeteni, tihe hari aga muudab ripsmed täidlasemaks.

5. Värvi ka ripsmeotsi

Kanna tušši ka ripsmeotstele. Kui oled ripsmete allosa ära värvinud, sulge silm ja tõmba harjaga ka üle ripsmeotste, seejärel liigu üle ripsmete kogupikkuses, et lisada neile maksimaalselt värvi ja kõrvaldada tükke.

6. Juured, mitte otsad

Tõmba harjaga läbi ripsmete, tehes edasi-tagasi liigutusi. Kui keskendud ripsmete värvimisel pigem juurte kui otste värvimisele, muutuvad ripsmed pikemaks ja täidlasemaks. Ole katmisega ettevaatlik! Lisades mitu kihti üksteise peale võib tulemus jääda kole. Proovi hakkama saada kahe kihiga.

7. Ära lükka harja tuubis edasi-tagasi

Me kõik teeme seda. Kahjuks ei jää koostis nii harjale ühtlaselt, vaid tuubi satub hoopis palju õhku. Üleliigne õhk tekitab tükke ja põhjustab pudenemist.

8. Värviline ripsmetušš on trendikas!

Sinine, ploomitoonis või roheline ripsmetušš on selle kevade ja suve kuumim trend. Kui sa oled varem värvilisi ripsmetušše vältinud, siis nüüd kasuta neid julgelt. Ja kui kogu ripsmekaare siniseks värvimine on sinu jaoks harjumatu, siis tõmba sinise tušiga üle ripsmeotsad. Tulemus üllatab sind meeldivalt.

9. Ripsmetušš toob su silmad esile

Ripsmetušš toob su silmad esile, muudab need ilmekamaks ja annab näole sära kõigest paari harjatõmbega. Üldmulje on nooruslikum ja säravam!

10. Taaskasuta tušiharja

Kuigi ripsmetušš tuleks välja vahetada iga 3 kuu tagant, ei tähenda see, et kõik tuleks ära visata. Puhasta ripsmetušihari beebišampooni ja kuuma veega ning kasuta seda hiljem kulmuharjana. Ükski professionaalne vahend ei tee seda tööd paremini.

Lisainfot AVONi toodete kohta küsi oma AVONi müügiesindajalt või uuri AVONi kodulehelt, Facebookist või Instagramist.

Jaga
Kommentaarid