1. Hullud soengud

Naised veedavad tohutult aega peegli ees, et endale “põnevaid” ja “glamuurseid” soenguid pähe keerata. Või siis kulutatakse hullumeelsed summad juuksuris uue ehmatava juuksevärvi ja trendika lõikuse peale. Meestes tekitavad sellised dramaatilised muutused ja ekstravagantsed soengud ainult hirmu ning nad ei julge naisele, kelle juustest paistab välja, et sinna on pandud kilo vaha ja kaks pudelit juukselakki, lähedalegi tulla.

2. Paks jumestuskreemimask näos

Jumestuskreemid ja peitetooted on mõeldud selleks, et nahatooni ühtlustada ning väiksemaid iluvigu peita, mitte selleks, et endale oma nahavärvist kahe tooni võrra tumedam mask ette tõmmata. Veel üks suur viga, mida tehakse, on see, et jumestuskreem kantakse peale ebaühtlaselt, nii et iga vastutulija näeb — selles näos pole küll mitte midagi loomulikku. Miks see meestele ei meeldi? Sest see on võlts (kui juba nägu on võlts, milline siis naise iseloom veel on?!) ja määrib riideid (kallistada küll ei julge, rääkimata muust!).

3. Sädelev ja helkiv lauvärv, mille alt silmad väljagi ei paista

Kui sa just ei ole professionaalne meigikunstnik, kannad sa sädelevat lauvärvi tõenäoliselt ebaühtlaselt ja kohmakalt peale, nii et tulemus jääb väga kentsakas. Ja sarnaned pigem kodutu prostituudi kui särava glamuuritariga. Ära tee.

4. Kunstripsmed

Ilusaid ripsmeid ihaldab iga naine, aga paljud lähevad selle sooviga natuke liiga kaugele. Kunstripsmed või liiga paksult tušiga kokku määritud ripsmed ei ole ilusad ega ahvatlevad, vaid jätavad sinust võltsi barbinuku mulje. Või arvatakse, et lähed stiilipeole. Kasuta ripsmetušši, mis ei jäta ripsmeid tükki ja ära sellega liialda!

5. Karvad

Jalad, kaenlaalused ja bikiinipiirkond peaksid igal korralikul naisel alati hoolitsetud ja karvutud olema, vastasel juhul nullid kõik oma võimalused hetkega. Karvadest midagi eemaletõukavamat on raske leida.

6. Kuiv nahk

Kuiv nahk näeb äärmiselt ebaatraktiivne välja ja seda on vastik katsuda. Krobelised küünarnukid ja kannad paistavad välja ja mehed märkavad neid! Ära kehakoorijate ja niisutavate kreemide pealt raha kokku hoia!

7. Kollased hambad ja halb hingeõhk

Halb suuhügieen on jälk. Ükskõik, kui palju sa enda sättimisega vaeva oled näinud ja ükstapuha, kui edevad rõivad ja kallid aksessuaarid sul on — kui su suu haiseb, ei võta sind keegi tõsiselt. Investeeri käekottide asemel parem hambaarstikülastustesse ja lase oma suu korda teha.

8. Laiali valgunud huulepulk

Restoranikohtingule minnes mõtle ka sellele, kuidas su huuled pärast söömist välja näevad. Vali huulepulk, mis ei ole liiga erk ega tugev ja mis ei voola mööda su nägu laiali. Ka erksad huulepulgajäljed kahvlil või veiniklaasil mõjuvad eemaletõukavalt.

9. Liiga palju parfüümi

Parfüümiga liialdamine on üks levinumaid iluvigu. Naine peab hästi lõhnama, aga see ei tähenda seda, et sa peaksid end parfüümis marineerima. Paar piiska lemmiklõhna kõrva taha ja randmele on täiesti piisav.

10. Avalik meikimine

Mehed ei taha teada, mis sinu ilu taga peitub! Ära värvi nende ees ripsmeid või huuli ega kohenda põsepuna, neile meeldib mõelda, et oled loomulikult nii kaunis.