1. Ära põe!

Mitte keegi peale sinu enda ei märka su kaht lisakilo, öösel otsaette ilmunud vistrikku või seda, et su juuksed ei tee sinuga täna koostööd. Väldi peegli ees enda närvi ajamist ja oma iluvea pärast põdemist ning püüa sellele mõelda nii vähe kui võimalik.

2. Koosta nimekiri oma parimatest omadustest

Meenuta kõiki komplimente, mida oled viimasel ajal saanud ning kõike seda, millega sa enda juures rahul oled. Keskendu negatiise asemel positiivsele ja näed, kuidas tuju kiiresti tõuseb.

3. Kanna punast!

Punane on kire ja tähelepanu värv, millega ei ole võimalik märkamatuks jääda. Samuti tõstab punane su tuju ja enesekindlust ning sinu sära ei jää tähelepanuta! Vali õhtuks punased küüned, kingad, kott või kleit ja naudi teiste ruumisviibijate imetlevaid pilke!

4. Teeskle

Kui sa ka kõigest eelnevast hoolimata end jätkuvalt väsinu ja õnnetuna tunned, mana vägisi naeratus näole. Esiteks ei taha keegi torisejatega koos olla ning teiseks - kui suudad natukene pingutada ja vägisi lõbus olla, tõuseb su tuju iseenesest, lõõgastud ja suudad edaspidi end mõnusasti ja vabalt tunda.

5. Tee enne pidu trenni

Treening tõstab tuju ja parandab enesetunnet ning pärast aktiivset trenni näed sa ka hoopis värskem ja särtsakam välja!

6. Proovi midagi uut

Miski ei pane sind särama rohkem kui uus välimus. Proovi juukseid teistmoodi sättida, katseta uut meigistiili, pane selga uus kleit või jalga uued kingad. Veel parem - broneeri salongikülastus ja lase professionaalidel end hellitada!

7. Rõhuta oma figuuri parimaid külgi

Selle asemel, et põdeda asjade pärast, mis sulle ei meeldi, mõtle, milliseid aspekte oma figuuri juures sa armastad ja mida tasub rõhutada. Kui sul on kenad rinnad, tõmba neile avarama dekolteega tähelepanu. Kui armastad oma jalgu, pane selga miniseelik ja jahedama ilmaga ka värvilised sukkpüksid. Jälgi, milliseid näojooni meigiga esile tõsta - kas sulle meeldivad enim oma pikad ripsmed, kõrged põsesarnad või lopsakad huuled?

8. Hellita end

Enne väljaminekut käi aroomisooladega või vannivahuga rikastatud vannis, kasuta oma lemmikuid kehahooldustooteid, tee ilus maniküür ja pediküür, toida juukseid niisutava maskiga, võta tükk oma lemmikšokolaadi ja tass parimat teed.

9. Lisa naeratusele sära

Kui su hambad on kollasemapoolsed, saad neile hetkega valgema varjundi anda külmade roosade ja punaste huulepulkadega, milles on sinist alatooni. Kindlasti hoia eemale kollastest ja oranžidest toonidest, mis su hammaste värvi veelgi rõhutavad.

10. Pea meeles, et sa oled palju ilusam, kui sa ise arvad!

Dove`i uuringi kohaselt julgevad vaid 5% naistest end ilusate või atraktiivsetena kirjeldada. Dove`i sõnul näevad teised meid koguni 20% kaunimatena kui me ise endast arvame. See on ju hea uudis, eks? Ükskõik, kui koledana sa end täna tunned - teiste meelest oled sa ilus nagu alati!

Allikas: Realbuzz