Esiteks otsi nüüd taas välja oma vedel silmalainer ja õpi selgeks, kuidas sellega erinevaid graafilisi ja värvikaid tulemusi luua. Wilson soovitab sul enne teha jooned puuderja kulmupliiatsiga ette ja katta need siis vedela silmalaineriga.

Lisaks väidab ta, et ka päikeseloojangu tooni lauvärvid olid sügisese moenädala ajal väga populaarsed. “Enne, kui seda looma hakkan, meeldib mulle ajada silmapliiatsit ripsmekaare põhjal laiali, kattes sellega lau. Seejärel katan pliiatsijoone erinevat tooni oranžikate, kuldsete, vase- ja rooste toonidega. Eesmärk on, et see tunduks veits lohakas,” kinnitab meigikunstnik.

Ja lõpetuseks, lõpeta nüüd oma naha katmine paksu kihi jumestuskreemiga ja eelista saabuval aastal hoopis sära andvaid seerumeid, mis panevad naha meeldivalt läikima.

Need kolm trendi garanteerivad, et su ilumängud on 2019. aastal tasemel, aga lisaks võid oodata ka, et matt naha väljanägemine tuleb tagasi, kuid seda võiksid nahale kanda hoopis niiske aplikaatoriga, alustades näo keskelt ja liikudes välja poole. Tulemus jääb veatu ja kaunis!

Värvikad silmad

Kui süveneda veel silmavärvitrendidesse, siis võid laineri asemel kasutada ka erinevaid lauvärvitoone, et luua põnevaid tulemusi. Ja tumedate ja sügavamate toonide asemel kasuta rohkem pastelseid ja värvilisi kummikomme meenutavaid variatsioone. “Võid vabalt ühendada õrna rohelise laugudel koos roosa lauvärviga silmade all. Või pehme kollase laugudel pastelse oranži või rohelisega alumiste ripsmete äärel, et luua dramaatiline efekt,” soovitab Wilson.

Lõpetuseks, ka täidlased huuled ei kao veel kuhugi, kuid 2019. aastal kasutavad meigikunstnikud ka erinevaid värvitoone, et luua parem tulemus.

Allikas: StyleCaster