Braun alustas kevadhooaega uute toodetega, mis aitavad näo ja keha eest igapäevaselt kodus hoolitseda, tulemus on võrdväärne salongihoolitustega.

Näoepilaator Braun Face — see on maailma esimene näoepilaator ja -puhastushari, nüüd täiendatud varustusega

Näoepilaator eemaldab ka kõige peenemad karvad koos juurtega, näopuhastushari puhastab nahapoorid õrnalt ja sügavalt. BraunFace tootepakett on nüüd täiendatud 3 lisaotsikuga, mis on mõeldud näonaha koorimiseks ja meigieemalduseks ning eriti tundliku naha puhastamiseks.

Braun Silk-épil 9 Skin Spa — 4 nädalat siledaid jalgu

Silk-épil epilaatorid ei ole pelgalt karvaeemalduseks. Silk-épil 9. seeria epilaatorite omanikud saavad nautida lausa spa-tasemel hooldust, ning seda kodust lahkumata. Loomulikult on epilaatorite olulisim omadus üliefektiivne epileerimine — need eemaldavad ka kõige lühemad karvad, mida vahatades eemaldada ei saa. LED-valgustus aitab leida ja eemaldada ka kõige pisemad ja heledamad karvakesed. 40% laiem pea teeb töö ära kiiremini kui teised epilaatorid. Sääred on siledad kuni 4 nädalat!

Et epileerimisel tekkiv ebamugavustunne oleks võimalikult väike, asetsevad Silk-épili pintsetid malelauakujuliselt, eemaldades karvu ükshaaval. Epilaator on üleni veekindel ja seda võib kasutada kuivalt, vannis või duši all. Soe vesi rahustab omakorda nahka ning vähendab naha tundlikkust.

Lisavõimalusena saab Silk-épil 9 abil nahka puhastada ja koorida. Komplektis on kaks erineva tugevusega koorimisharja. Koorimisotsik teeb koorimistöö ära kiiresti ja efektiivselt. Kaasas on ka lisaotsikud raseerimiseks ja trimmimiseks.

Braun Silk-Expert IPL — eemaldab karvad püsivalt

Täiesti uue tootena pakub Braun IPL-seadet ehk rahvakeeli fotoepilaatorit, mis eemaldab püsivalt silmaga nähtavad karvad. Seda võib ohutult kasutada kodustes tingimustes ja selle maksumus on murdosa salongiprotseduuride hinnast.

IPL on uuenduslik valguspõhine tehnoloogia, mille tööpõhimõte seisneb karvade tagasikasvutsükli halvamises. Seade kiirgab õrnatoimelist pulseerivat valgust, mis mõjub nahka tungides karvanääpsus leiduvale melaniinile. Järjepideval kasutamisel aitab valgusenergia vältida soovimatute karvade jõudmist nahapinnale ja tänu sellele väheneb püsivalt karvade tagasikasvamine.

Raha tagasi garantii

Kui kahtlete, kas uuenduslikud tooted teile sobivad, siis praegu on ideaalne aeg nende proovimiseks, sest kõigile selles artiklis tutvustatud Braun ilutoodetele kehtib “Rahulolu garanteeritud või raha tagasi” garantii. Proovige toodet 60 päeva vältel ja kui leiate, et see teile ei sobi, saate selle eest raha tagasi.

Jaga
Kommentaarid