1. Uhke reväär. Ava oma kapp ja kindlasti vaatab sealt vastu mõni kena lõikega, kuid pisut igav jakk, mille revääridele annaks head ja paremat peale õmmelda. Imelihtne on kauplusest läbi hüpata ja osta mõned suleread, kivikesi ja litreid ning harrastada veidi näputööd.

2. Sinu sõnumiga T-särk. Miks mitte kasutada ära T-särgipoe võlusid ning lasta oma valgele lohvakale pluusile peale trükkida mõni sinulik sõnum, seejärel varrukas hooletult üles kerida ning lõhkiste teksadega kombineerida?

3. Augud on IN. Viimasel hooajal on väga levinud trendiks pisut räbaldunud “õliplekkide” ja aukudega riided. Ei ole midagi lihtsamat, kui need trendikad augulised riideesemed ise valmis tuunida. Tuleb leida vaid piisavalt lohvakas kampsun ja käärid!

4. Must-have krae! Miu Miu kollektsioon pälvis moebloginduses tohutult tähelepanu ning leidus mitmeid blogijaid, kes agaralt brändi loomingut oma DIY ideedeks kasutasid. Siit ka üks hea mõte — lõika oma vana triiksärgi küljest ära krae ning maali sinna mõned sümpaatsed figuurid. Seda aksessuaari saab nüüd kanda nii kaelakeena kui ka kinnitada mõne teise pluusi külge.

5. Kerge ja mähitud kleidike. Kui kodus juhtub vedelema mõni suvise mustriga kangatükk või hoopistükkis sall, mis enam kasutust ei leia, siis teadmiseks, et sellest annab paari nõelapiste ja mähkimiskeeruga teha ühe kerge suvekleidi. Seda on muidugi kergem teostada mannekeeni peal, aga põhimõte on väga lihtne: keerdu tuleks ajada õlapaelad ning kleidi allosa kokku siduda. Töö nõuab pisut rohkem aega ja oskuseid, kuid tulemus on vapustavalt kena. Samuti võib see kleit olla ka pisut napim ja mõeldud hoopis topiga kandmiseks.

6. Kombinatsioon “siid ja needid”. Nüüd üks kerge trikk neile, kes oma vanast siidkleidist pisut tüdinenud on ning seda omapärasemaks muuta soovivad. Nimelt tuleb varuda erinevas suurustes neete, millega on võimalik kangale põnevaid mustreid moodustada.