1. Kasuta meigialuskreemi!

Kui soovid, et meigipõhi püsiks kaua ja säiliks veatuna, on oluline kasutada meigialuskreemi ehk primer'it, mis loob jumestuskreemile sileda ja veatu aluse. Primer aitab edukalt kontolli all hoida ka liialt läikima kippuvat nägu. Hea toode selleks on MUD-i (Make-up Designory) Face Primer, mis on mõnusalt kerge ja geelja tekstuuriga ning annab ideaalse pinnase kauni meigi saavutamiseks.

2. Vali õige jumestuskreem!

Kuna õhtujumestuses on silma- ja huulemeik võrdlemisi tugevad, siis on oluline, et meigipõhi oleks maksimaalse katvusega ning varjaks ära kõik ebaühtlused ja probeemsed kohad. Lihtsa BB-kreemi või õhema jumestuskreemi asemel võiks siinkohal eelistada vahapõhist jumestukreemi. Näiteks on hea valik MUD-i Cream Foundation, mis aitab luua veatu katvuse ja püsib kindlalt kogu õhtu.

3. Kinnita meik!

Tagamaks seda, et kasutatud tooted näol „liikuma“ ei hakkaks ning et põsepuna oleks lihtsam hajutada, tuleb meigipõhjale kanda läbipaistvat tolmpuudrit. Puuder on meigi kinnitamisel ja selle pikalt veatuna säilimisel äärmiselt oluline, eriti peaksid seda kasutama rasuse naha omanikud. Kerge ja matistava koostisega puuder on Mesauda Milano Invisible Skin Finish.

4. Pane silmameigi alla aluskreemi!

Samamoodi nagu näonaha puhulgi, on püsiva ja erksa silmameigi tagamiseks tähtis ilus ja puhas põhi. Vältimaks lauvärvi kogunemist peentesse nahavagudesse, kasuta silmameigi aluskreemi, näiteks Mesauda Milano Perfect Eyelid Base'i, mis hoiab kõik järgmisena kasutatavad tooted ilusti paigal ning toob välja värvide intensiivsuse. Kanna laule ka pisut peitekreemi, et peita silmade punetus ja pisikesed läbikumavad veresooned.

5. Silmapliiats tumeda lauvärvi alla!

Lauvärve peale kandes pea silmas, et parima ja kauakestva tulemuse saad siis, kui tupsutad värvi peale mitme õhukese kihina. Nii toimides tuleb ka värvipigment palju paremini esile. Silma välisnurga saad luua märksa tumedamaks, kui hajutad lauvärvi alla musta silmapliiatsit. MUD-i lauavärvid on siin tore lahendus, sest saad oma paleti ise kokku komplekteerida just nendest toonidest, mis sulle eriti sümpatiseerivad.

6. Kata huuled huulepliiatsiga!

Huulemeigi puhul soovitan kindlasti kasutada vahaja koostisega veekindlat pliiatsit, millega saab luua ilusa konkreetse huulekontuuri, mis ei hakka laiali voolama ega ära hajuma. Kindlasti kanna pliiatsit kogu huulepinnale, nii saad olla kindlel, et peo lõpuks pole järel ainult huulekontuur. Katseta selleks Mesauda Milano huulepliiatsit Aqua Kiss.

7. Huulepulk kanna peale pintsliga!

Nii saad terava ääre ja ühtlase katvuse. Siiani toimib aegumatu nipp vajutada huuled paberisse ning kanda peale mitu õhukest värvikihti, nii vajutame pigmendi huule sisse ning ehitame selle püsivamaks. Sametise tekstuuri ja laia värvivalikuga MUD-i Satin huulepulkade seast leiab igaüks kindlasti oma lemmiku.

Jaga
Kommentaarid