Koostööd tehakse ühe toreda Leedu väiketootjaga, kelle ääretult heade õmblejate abiga valmib Ridikyli valiku valdav osa kleite. Praegu on saadaval üle 20 erineva mudeli nii klassikalisi kui ka pisut omapärase alatooniga kleiti. Märksõnaks on kindlasti praktilisus — kleidid, millega sobib suurepäraselt otse kontorist vastuvõtule minna. Juhul kui klient endale standardmõõdus kleiti ei leia, siis on põhjus pöörduda Ridikyli poole — meie teenindajad aitavad Sind.

Käekotte ilmselt sellises valikus nagu Ridikylis ei leia kuskilt, erimudeleid on saadaval üle saja, siit leiab küll käekoti endale igas vanuses naine. Värvivalik on samuti mitmekesine — kindlasti ei pea keegi pettuma.

Ostmine on kliendi jaoks 100% turvalises ostukeskonnas. Kaitseme Sinu isikuandmeid ja garanteerime tarbijaõigused vastavalt seadusele ning Ridikyli ostutingimustele. 

Kaup toimetatakse kliendini vaid läbi tunnustatud ja kindlate kullerifirmade. Juhul, kui Sulle tellitud toode ei sobinud, siis on alati võimalik toode 14 päeva jooksul tagastada ja raha tagasi saada.

 

Meie klienditeenindajad on alati valmis Sind abistama ning nõustama kaubaga seotud küsimustes. Ridikylist ostes saate endale meelepärase, stiilse ja praktilise kauba, sealjuures säästes aega ja jalavaeva, mis kuluks mööda kaupluseid osteldes. Vaata lähemalt Ridikyli kodulehele.

Jaga
Kommentaarid