1. Kehakoorija

Soolaterasid saab kasutada kui kehakoorijat — need eemaldavad surnud naharakud, samal ajal nahka mineraalide abil pehmeks muutes. Sega kokku pool tassi oliivõli ja veerand tassitäit meresoola. Otse loodusest!

2. Poorid puhtaks

Meresool aitab ka näopoore puhastada — esmalt koorides ja seejärel sügavpuhastades. Sega teelusikatäis soola ühte tassitäite sooja vette, kanna vatipadjaga nahale ja seejärel loputa. Puhasta oma nägu nii igapäevaselt ja tulemused on silmaga näha.

3. Paistes jalgade vastu

Kui sul on seisev töö, siis oled ilmselt väga hästi kursis sellega, millised on ülespaistetanud jalad. Võta kauss, lase see sooja vett täis ning sega sinna hulka võrdsetes kogustes söögisoodat ja meresoola. Leota oma jalgu 10-15 minutit ja tõmba seejärel sokid jalga.

4. Küünte valgendaja

Meresool aitab küüntel tervem ja säravam välja näha. Sega kokku teelusikatäis meresoola, söögisoodat, sidrunimahla ja pool tassitäit sooja vett. Leota oma küüsi umbes 10 minutit ja hõõru need seejärel õrnalt pintsliga puhtaks.

5. Juuste niisutaja

Vastupidiselt levinud arvamusele, aitab meresool juukseid niisutada. Sellesleiduvad mineraalid on lausa imetegijad. Sega oma juukseõli hulka väike kogus meresoola ja kanna see juustele. Hoia umbes 20 minutit.

6. Hammaste valgendaja

Sool aitab vabaneda hammastele parkainetest tekkinud plekkidest ning muudab neid ka valgemaks. Sega kokku teelusikatäis soola ja kaks teelusikatäit söögisoodat, kanna segu pehmele hambaharjale ja hõõru õrnalt. Hambad muuutuvad valgemaks.

7. Aitab magada

Iluuni on ülimalt oluline! Paljud uuringud on näidanud, et soola tarbimine enne magamaminekut aitab uinuda ja rahulikult magada. Joo enne uinumist klaasitäis vett, kuhu on segatud näpuotsatäis meresoola. Head und!

Loe veel: