1. Anna föönile ja juuksesirgendajale puhkust

Pole mingi saladus, et Prantsuse ilu sõltub rohkem sellest, mis jäätakse tegemata kui sellest, mida tehakse. Näiteks on prantslannadel alati täiuslikud soengud, mis jätavad siiski mulje nagu nad oleksid äsja voodist tõusnud. Ülejäänud maailma naised pole aga kunagi mõistnud, kuidas nad selle saavutavad, sest isegi, kui sul on veatud modelli juuksed, näevad nad föönitamata välja rohkem nagu Yorkshire'i terjeri karvkate, kui stiilne soeng, millega tööle minna. Kaval nipp on aga pesta juukseid enne magama minekut, mis tähendab, et sa ei lahku kodust märgade kiharatega (pole midagi vähem šikki) ja kui magad niiskete juustega, on ärgates nad volüümikad ja lainelised.

2. Pese oma nägu veega

Tõepoolest, kui pesed oma näonahka vaid veega, võib tulemuseks olla imekaunis ja klaar väljanägemine. Prantslannade lemmik, mitsellaarvesi on tänaseks jõudnud ka meie poelettidele ja tuleb tõdeda, et prantsuse naised teavad, mis on hea. Mitsellaarvesi on oma õigel kujul spetsiaalne vesi, millesse on lisatud õliosakesi, mis niisutavad, eemaldavad ummistunud pooridest mustuse ja näonahalt meigi. See on eriti hea toode, sest, kui pesed nägu tavalise kraaniveega, võib see nahka kuivatada, eemaldades sellelt vajalikud toitaineid ja rasu.

Igal juhul, tea, et kui räägime iluprotseduuridest, siis vähem on alati rohkem!

3. Vähem on rohkem kehtib ka meigi puhul, mis olgu lihtne ja kütkestav

Anna andeks, Kim Kardashian, aga pariislannad kontuurimiskomplekte ei fänna. Mõtle nii, et meigi eesmärk ei tohiks olla peitmine ja varjamine, vaid see peaks tooma esile sinu parimad küljed. Samal ajal peaksid sina saama jätkuvalt kuulutada maailmale, et tunned end oma nahas hästi (ja mitte mugavalt, kui oled näole kandnud jumestuskreemi, peitekreemi, highlighter'it, lauvärve, ripsmetušši, silmapliiatsit, kulmupliiatsit, kulmugeeli... meie väsisime juba igatahes ära, kas sina ei väsinud?). Kui tahad kasutada pisut rohkem meiki, kui armastatud prantslannad, vali ainult üks piirkond, nagu huuled või silmad, ja keskendu sellele.

4. Ole natukene lohakas

Tegelikult on pariislannade jaoks oluline näha välja puhas ja korras, aga samas mitte kunagi liiga sätitud. See on neile nii omane, et vahel tekib tunne nagu nad korrutaksid seda endale igal hommikul peeglisse vaadates. Reaalsuses on nad aga liiga lahedad, et midagi sellist teha. Üks on kindel: sa ei näe õiget prantslannat kunagi Instagrami fotol tugeva suitsusilma ja kunstripsmetega või liiga kitkutud kulmudega.

5. Kanna parfüümi igale poole

Prantslannade jaoks on parfüümi pritsimine justkui kunst, mida tehakse iga kord enne uksest välja astumist. Kanna seda oma kuklale, juustele, kohvrisse, kui lähed reisile, või padjale, et ärgata hommikul meeldivas parfüümipilves. Boonuspunkte saad, kui tegemist on Chanel No. 5'ga.

6. Naha eest hoolitsemine on olulisem, kui selle meikimine

Kui kahtled, kas investeerida kallitesse nahahooldustoodetesse või -tarvikutesse, siis tea, et prantslannad on nõus raiskama kogu oma raha kvaliteetsetele toodetele, mis hoiavad nende naha särava ja klaarina. Ilurutiinid on nende jaoks justkui rituaalid ja isegi vannis käimine on rohkemat, kui lihtsalt enda pesemine, sest nad lisavad vette kindlasti ka õlisid, soolasid ja ravimtaimi, mis aitavad vannis sulistamisest maksimumi võtta. Kõige parem osa selle juures on, et kui sa ei oska end meikida, siis ilusa näonaha puhul pole seda vajagi. Loomulikkus on pariisitaride võtmesõna.

7. Ilu peaks pakkuma naudingut

Rahvusvahelise ilubrändi Caudalie looja Mathilde Thomas kirjutas oma raamatus "The French Beauty Solution", et prantslannade silmis peab enda eest hoolitsemine olema nautitav ja rõõmupakkuv. Pariislannade nahahooldusrutiinid keskenduvad sellele, et naised saaksid tunda end enesekindlalt ja õnnelikult, mistõttu, kui oled seni mõelnud, et "ilu nõuab ohvreid", siis mõtle, kuidas seda muuta enda jaoks hoopis meeldivaks.

Allikas: The Everygirl