Beež on kaunis, kui seda õigesti kanda

Unusta: pealaest jalatallani beeži riietumine ja toonid, mis muudavad sind kahvatumaks ja hallimaks

Kanna: Kaamelikarva kleit kombineerituna kreemja jakiga, aktsendiks värvilisem aksessuaar

Mugav võib olla ka šikk

Unusta: kui sa just trenni ei tee, jäta dressipüksid ja -pluusid ning sportlikud jakid kappi rippuma. Ka treeningjalanõud pole mõeldud igapäevasteks jalavarjudeks.

Kanna: Hästiistuvad püksid, liibuv pluus ja soe ning mugav kardigan sobivad ideaalselt mugavateks vabaajarõivasteks. Kui tahad mugavaid jalanõusid, vali näiteks madala tallaga baleriinad, suvel nahast sandaalid.

Aksessuaarid panevad i-le täpi!

Unusta: tagasihoidlik ja mugav riietus ei pea olema igav. Kampsun ja teksad näevad väga mannetud välja, kui sa ei lisa sobivaid aksessuaare.

Kanna:
silmatorkav kaelaehe, kirju kotike, kontsaga kingad, efektsed kõrvarõngad… Püüa millegagi hallile ja igavale särtsu lisada ja terve komplekt näeb hoobilt läbimõeldum välja.

Seelik lühemaks!

Unusta: pooles sääres lõppev seelik muudab jalad visuaalselt lühemaks, eriti kui kanda seda madalate kingadega

Kanna:
pliiatsseelik, mis lõppeb täpselt põlve all, on parimaid pikkusi, mida valida saad. See muudab figuuri visuaalselt saledamaks ning jalad pikemaks.

Liibuvat ei tasu peljata

Unusta: riided, mis varjavad figuuri ei tee teenet ühelegi naisterahvale. Laiad seelikud ja püksid ning “kottis” pluusid jäägu vabaajarõivasteks või aias töötamiseks.

Kanna: näita oma figuuri uhkusega! Kitsas seelik, vöökoha keskele sätitud vöö ja taljest paitav pluus on nutikaim valik.

Vaata ka fotosid näidetega Daily Mailist!