Sellises vanuses ei ole veel näol suuri kortse näha, kuid miimikajoonekesed annavad endast vaikselt märku ja võrreldes 20ndatega on kergeid muutusi juba näha.

Merlyn on Dermanutrix kollageeni toidulisandit kasutanud mõned korrad aastas just sellisel ajal, kui väga stressirikas periood on selja taga ja unetud ööd on jätnud näole jälje. Sel ajal peeglisse vaadates märkad, ilme ei ole enam sama värske kui varem, nägu tundub väsinum ja isegi miimikakortsud sügavamad.

Dermanutrixi puhul on suur pluss ka see, et kuuri on väga lihtne järgida, kuna iga päeva annus on pakendatud mõnusase ühekordsesse annusepakki, mida hea käekotti kaasa võtta ja ükskõik kus see lihtsalt ära juua. Seda võib tarbida kas veega segatuna või manustada otse pakist. Merlyn eelistab viimast, kuna see on väga puuvilja maitsega — nagu väikese magusa vahepala eest.
---
Kas sina soovid ka joodavat kollageeni proovida? Vasta küsimusele — milline kogus (grammides) noorendavat kollageeni on ühes päevases Dermanutrix Collagen joodava kollageeni annusepakikeses?

Õigesti vastanute vahel loosime kingitusteks 2 komplekti Dermanutrix Collagen toidulisandit koos kauni ehtega Merlyn Uusküla ehtekollektsioonist Aurora Crystal (üks auhind = 3 toodet + ehe, väärtus 80 €). Loosimine toimub 1.11.2017. Võitjaga võetakse ühendust.
Õige vastuse leiad videost

Vastuse leiad ka siit. Soovijatele, kellele loosiõnn ei naerata, edastame peale loosimist sooduskoodi rosena.ee e-poes kasutamiseks (-20%).
Jaga
Kommentaarid