Kõiki ripsmeid me ei näe, sest tegelikult me ei saagi neid kõiki näha! Tillukesed ja läbipaistvad ripsmed silma sisenurgas, nähtamatud paljale silmale ja need märkamatud.

Nüüd tihendame iga üksiku ripsme eranditeta!

Bourjois on loonud ripsmetuši, mis väljendab naiste ripsmete tõelist potentsiaali. Tark toode, mida on hõlbus kasutada, lubab Sul katta kõik ripsmed, saab naiste iluarsenalis võrgutavaks relvaks.

VOLUME REVEAL unikaalne kombinatsioon:

  • zoom X3 peegel leiab üles kõik ripsmed

Naised poleks julgenud millestki sellisest unistadagi. Ripsmetušš, millesse on interegreeritud suurendav panoraampeegel. Aseta peegel ripsmeid tuššides silma ette ning avasta uskumatu teravuse ja selgusega kõik oma ripsmed, ka need, mida kunagi ei ole märganud ega tuššinud!

86% Volume Reveal`i kasutanud naistest leidsid suurendava peegli abil üles kõik ripsmed, ka kõige pisemad. (Testis osales 103 naist)

* +Ripsmeid haarav hari tihendab iga üksikut ripset
Geniaalne ja lihtsalt kasutatav, Volume Reveal ripsmeid püüdev hari maalib tihedad ja sametised ripsmed juba esimeste tõmmetega.

Kahe tehnoloogia kombinatsioon:

  • Pehme elastomeerne tekstuur ulatub iga üksiku ripsmeni, ka kõige lühemani
  • Topeltrida eri kõrgustest harjastest ulatub kõigi ripsmeteni ning tihendab neid juurest tipuni

83% naistest täheldas, et nende ripsmed muutusid tihedamaks *(Testis osales 103 naist).

Pariisilikult šikk ja must!

Nutikas kvaliteetses pakendis Volume Reveal on tulnud, et olla kõigi Pariisi naiste käekotis ustava liitlasena! Nõtke joonega, intensiivselt läikiv must kolmetahuline vutlar hoiab teda mahaveeremast. Tuši ergonoomiline kuju võimaldab mugavalt hoida suurendavat peeglit ühes käes ja teisega tuššida ripsmeid. Klassikaline või veekindel, Volume Reveal kehastab sügavmusta, mis toob esile kõik silmade värvid. Tihedus on uskumatu ja silmad on lummavad.

Jaga
Kommentaarid