Sarja sihtgrupiks on nahahooldustoodete valikul eelkõige kvaliteeti eelistavad naised vanuses 20 kuni 45 aastat. Kõik tooted on hüpoallergeenilised ja dermatoloogiliselt testitud ning seega sobivad kasutamiseks ka ülitundliku nahatüübi puhul.

Tuginedes kaasaegsetel teaduslikel uurimistöödel sai Clinians'i näo- ja keha-hooldussari alguse aastal 1992. Kõik tooted on välja töötatud kasutades Shveitsis välja töötatud retsepte ja uuenduslikke koostiseid, mille sekka kuuluvad looduslikud aktiivained, elusrakkude ekstraktid ja taimeproteiinid. Toodete koostis põhineb aktiivsel A ja E vitamiinikompleksil ning puuviljahapetel. Nende komponentide koosmõjul kindlustab sari tõhusa ja kõrgetasemelise tulemuse.

Usaldus tarbijate seas saavutatakse läbi range tootekvaliteedi kontrolli. Parim tulemus tagatakse kasutades vaid kõrge kvaliteediga toorainet. Tootmisprotsessid on rangelt jälgitud ja tootekvaliteet tagatud Quality and Control Laboratory /kvaliteedi kontrolli laboratooriumi/ poolt.

Clinians'i tooted toob Eesti kosmeetika turule sarja eripära rõhutav juhtlause "Clinians, minu ilukliinik." Nimelt, on Clinians'i toodete abil võimalik saavutada ilukliinikute hooldustulemuse kodustes tingimustes. Sarja eesmärgiks on pakkuda naistele professionaalset ja isikupärast nahahooldust, mis rahuldab ka kõige rangemad nõudmised. Ühtlasi toonitab juhtlause toodete looduslikku baasi ja ohutust.

Clinians'i tootesarja reklaamnäoks on rahvusvahelise tuntusega Argentiina supermodell Valeria Mazza. Töötades Pariisis, Milaanos ja New Yorgis on Valeria poseerinud pea poolel sajal kaanel ning esindanud tippmoeloojate kostüüme paljudel lavadel. Lisaks modellitööle on Valeria ka aktiivselt seotud heategevusega eriolümpia mängudel.

Clinians'i tootjafirma Marato S.p.A on Itaalia juhtiv hügieeni- ja ilutoodete tootja. Tänaseks on Mirato S.p.A tooteportfellis enam kui 170 erinevat toodet. Tänu uuendusmeelsele lähenemisele, paindlikkusele ning toodete kvaliteetsusele on Mirato S.p.A ilutooted saavutanud esikpositsiooni naiste iluarsenalis 65 riigis. Lähimad riigid Eestile on näiteks Poola, Leedu, Austria ja Shveits.

Clinians'i sari sisaldab 25 toodet:

  • C ja E vitamiiniga näopiim 2 ühes on nahka elustava ja pehmendava toimega meigieemaldusvahend. Toote koostises on kombineeritud puhastuspiima ja tooniku omadused.
  • A, C ja E multivitamiini kompleksiga kortsudevastane silmakreem niisutab ning vähendab vananemise märke ja takistab kortsude teket. Multivitamiinide kompleks stimuleerib rakkude taastumist ja takistab vabade radikaalide teket.
  • Nahka tugevdav ja siluv intensiivne seerum A ja E vitamiinide, retinooli kompleksi ja UV filtritega soodustab rakkude uuenemist ennetades seega vananemisprotsessi. Igapäevasel kasutamisel vähenevad kortsud ja joonekesed ning nahk muutub taas elastseks.
  • Niisutav, kaitsev ja värskendav päevakreem C ja E vitamiinidega värskendab ja muudab naha jume säravaks. C ja E vitamiinide koostoimel saab nahk energiasüsti, mis kaitseb tõhusalt enneaegse vananemise eest.
  • Bioaktiivne pinguldav geelkreem on tugeva tselluliidivastase toimega. Tänu oma koostisele on kreemil tugev nahakihtidesse tungiv ja pinguldav toime.
  • Pinguldava toimega tselluliiti ennetav kreemjas emulsioon sisaldab rikkalikult aktiivseid toimeaineid nagu kofeiin, vetikad ja hõlmikpuu, mis aitavad vältida tselluliidi teket ning mille mõju on kiire, intensiivne ja kauakestev. Emulsioon on pakitud ühekordseks kasutamiseks mõeldud kotikestesse.