Kindlasti on sulle tuttav olukord, kui ta libistab oma silmad üle sinu ja pöörab siis pea eemale. Kas poleks tore teada, mis tema pilgu liikumist mõjutab? Aga palun. “On asju, millele mehed automaatselt tähelepanu pööravad, kui nad uue naisega kohtuvad,” ütleb raamatu “Meeting Your Match” autor Jackie Black. Teades, mis need on, saad tõsta panuseid ja seejärel oma valiku teha.

1. Sinu juuste tihedus

Asi on evolutsioonis. Alates kiviajast on mehi köitnud vägevad kiharad, mis on märk sellest, et naine on terve (loe: viljakas).

2. Su naeratuse siirus

Vahel tekivad naeratades silmanurkadesse väikesed kurrud. Enamik mehi oskab sellist naeratust hästi tabada – see annab neile märku, et oled lahe ja lõbus.

3. Seltskonna suurus

Ei liiga suur kamp ega ka üksainus sõbranna ole hea viis sulle lähenemiseks. Esimesel juhul on keeruline massist läbi tungida, teise variandi korral mees eeldab, et sa ei jätaks oma sõbrannat üksi, et temaga suhelda. Ideaalne seltskonna suurus? Kolm. Sinu kaks sõpra saavad teineteisele seltsi pakkuda, kui sina temaga parasjagu tutvust teed.

4. Hääle kõrgus

Uuringud näitavad, et mehi tõmbab mõnevõrra peenem hääletoon. See on ilmselt jällegi evolutsiooni tulemus, kuna kõrgem tämber on märk noorusest ja
viljakusest. Ent ära proovi oma häält kunstlikult peenemaks muuta, see pole
seksikas.

5. Talje ja puusa suhe

Ja jälle, süüdistage esivanemaid! Mehed otsivad instinktiivselt ema oma lastele. Kui sinu talje on puusadest tunduvalt peenem, on see märk viljakusest ja punkt sinu kasuks. Lai vöö aitab liivakellafiguuri rõhutada.

6. Sinu sära

Kutid seostavad kiirgavat jumet hea vaimse tervisega. Seda seetõttu, et
stress ja ärevus põhjustavad tavaliselt nahaprobleeme. Nii et kõik need kreemid, mida sa kasutad, on seda väärt! Abiks on ka õhetus, mis tekib pärast trenni (just see võib olla põhjus, miks mehed sind jõusaalis piidlevad).

7. Kõik, mis on võlts

Mitte võlts sinu isiksuses, vaid välimuses – ripsmed, küüned, juuksepikendused. Meestele on see märgiks, et sinuga kaasnevad suured kulutused ja see ei ole hea. Samuti viitavad need, et sa ei ole endaga rahul sellisena, nagu oled.

8. Silmad

Inimesed keskenduvad silmadele rohkem kui mis tahes muule kehaosale. Lummav silmameik paneb teda veelgi rohkem sinu hingepeeglisse vaatama.