Appi tuleb võtta tooted, mis aitavad taastada keha loomulikku seisundit. DeSheli kogenud asjatundad jagavad nõuandeid, kuidas minna vastu sügisele nii, et siseselt ja väliselt jäädagi suviseks.

Hoolitse oma keha ja vaimu eest
Selleks, et inimene oleks terve ja õnnelik, vajab hoolitsemist nii keha kui ka vaim. Desheli spetsialistid soovitavad sügisel korralikult puhata, toituda tervislikult, juua palju vett, minna kindlasti trenni ja miks mitte leida endale mõni uus põnev hobi, mis vaimu virgutaks.

Et vaimu eest hästi hoolitseda, vajab inimene vaid sisemist soovi ja pealehakkamist. Selleks pakub DeSheli välja kehahooldusarjakomplekti “Diamond Treasures Skin Glory”. See kindlustab iga päev kogu kehale professionaalse hoolduse: aitab vabaneda naha kuivusest, tselluliidist ja parandab kehakuju. Toodetes olevad looduslikud koostisosad viivad välja mürke, niisutavad ja küllastavad nahka mikroelementidega, aeglustavad vananemisprotsesse, stimuleerivad rakkude taastumist, kaitsevad vabade radikaalide kahjuliku mõju eest, taastavad naha sileduse ja loomuliku tooni.

Uues kehahooldussarjas „Diamond Treasures“ kehale on peamiseks komponendiks patenteeritud FYTOTIGHtm kompleks — ainulaadne bioloogiline kokteil, mis koosneb antioksüdantidest: argaania- ja õunapuuvõrse tüvirakkudest ja ekstraktidest, Alpi roosi lehtedest, viinamarja seemnetest, peptiidist „Anti Age Hondecare“ ning puhtaimast briljandi mikropuudrist. Sari kindlustab spaa-efekti. Uusimate tehnoloogiate kasutamine koos teadmiste ja loodusandidega võimaldab naha eest hoolitsemisel saavutada maksimaalse efektiivsuse, hoides naha terve ja säravana, samuti võidelda vananemisega, aeglustades kortsude teket, pinguldades nahka ning kindlustades seejuures turvalise hoolduse.

Erilised tooted
Sarja DeSheli Diamond Treasures Skin Glory koostisesse kuulub tosin toodet, kuid toome välja neist erilisemad:

  • tselluliidivastane õrn ja kerge geel kehageel nii alg- kui ka lõppstaadiumis tselluliidile (Diamond Treasures Skin Glory Cellulight Body Contour Gel). Tänu geeli aktiivsetele osakestele muutub nahk siledaks ja ebatasasused ühtlustuvad. Vahend pinguldab nahka, toniseerib ja muudab selle tugevamaks
  • kaela- ja dekolteepiirkonda toitev kreem (Diamond Treasures Skin Glory Neck & Decollete Rich Cream) on rikastatud toitvate komponentidega. See niisutab nahka, tõstab elastsust ja silendab. Vahend pinguldab nahka ja kaitseb seda vananemise eest ning taastab nooruslikkuse.

Surnumeri ja Kleopatra

  • Kleopatra vanniõli (Diamond Treasures Skin Glory Cleopatra Oil & Bath Lotion). Kleopatra siidise ja noorusliku naha saladus on jõudnud meieni. Tänu uusimatele tehnoloogiatele on DeSheli suutnud taastada saladuse valemi ning nüüd saab iga kaasaegne naine seda endale pakkuda. Kokkupuutel veega omandab õli piimja konsistentsi. Võluõli toidab nahka, rikastab niiskusega, muudab siledaks ja sametiseks. Meeldiv lõhn annab nahale võrratu aroomi.
  • Vannisool Surnumere mineraalidega (Diamond Treasures Skin Glory Crushed Minerals Dead Sea Salt) parandab naha elastsust, soodustab mürkide väljutamist ning aeglustab vananemist, soodustades naha uuenemisprotsesse. Pinguldab nahka, on pehmendava toimega, muutes naha õrnaks ja pehmeks.

Läbi DeSheli toodete kasutamise saab igast naisest daam, kes oskab ja julgeb end armastada. DeSheli kosmeetilised vahendid kõrvaldavad probleemide tekkimise põhjused, neil on silmnähtavalt noorendavat mõju ning mis peamine — neid võib kasutada kodus enda jaoks kõige sobivamal ajal.

Tulge ja veenduge selles ise! Teil on suurepärane võimalus tutvuda Desheli kosmeetikaga tasuta näohoolduse protseduuri ajal meie ilusalongis. Aja broneerimiseks tuleb registreeruda meie kodulehel www.desheli.ee või helistada telefonil 6 622 601.

Jaga
Kommentaarid