Montoni sügistalvisest kollektsioonist leiab ohtralt šifooni, olgu siis seeliku, pluusi, kleidi või väiksemate detailide näol näiteks seljal. Jõulude lähenedes tulevad moodi kleidid ja seelikud, millel on lõhikud lausa lõpmatuseni pikad.

Meestele soovitab Monton sel sügistalvel 3-osalist ülikonda, kuhu kuuluvad püksid, pintsak ja vest. Triiksärgi võiks aga asendada hoopis 70ndatest inspireeritud kõrge kaelusega sviitriga.

Mosaic on pannud palju rõhku hooajavärvidele oranžile, burdoopunasele ja kaamelikarva toonidele. Naistele soovitatakse ka klassikalist tviidiruutu ja tavalise musta sulejope võiks sel talvel asendada mõne põnevamat tooni jopega, olgu siis metalliku või trükimustriga. Jätkuvalt on moes mustad püksid, mis peaksid igal naisel olemas olema.

Meeste kollektsioonis domineerivad hallikad-mustad toonid, millele lisavad särtsu erinevad ruudumustrid.

Ivo Nikkolo kleidid ja seelikud on kui paradiisilinnud — soojade ja julgete värvidega, silmapaistvad ja lendlevad. Ivo Nikkolo soovitabki omavahel segada küpseid värve ja hea, kui sügistalve võetakse kaasa mõni suvine lille- või linnumustriga kleit.


Baltman rõhutab, et enesekindlus on moes ja mitte ülikond ei tohiks meest kanda, vaid vastupidi. Korralik ülikond peaks igal mehel olemas olema, eriti enesekindlal mehel, kes teab, mida ta tahab.

Vaata Delfi galeriist Montoni, Mosaici, Ivo Nikkolo ja Baltmani uusi moekollektsioone: