Kõige värskemas tõsieluseriaali Keeping Up With the Kardashians osas reisisid kõik õed (Kourtney, Kim ja Khloé) koos Jaapanisse, Tokyosse, kus Kimil toimusid fotosessioonid Yeezy 7. hooaja kampaania jaoks ning reis võttis pisut dramaatilisema suuna, kui Kim otsustas kritiseerida oma õdede kantud riideid.

Millised need siis olid?

Kourtney otsustas kanda Jaapanis sealsele kultuurile omast punast siidist rüüd ja sügavsinist lauvärvi:

Khloé aga otsustas hõbedasest minikleidi, särtsaka lauvärvi ja pilkupüüdvate kõrvarõngaste kasuks:

Kim ei hoidnud kriitikaga kohe üldse tagasi: "Mu õed nägid välja hullumeelsed ja see on tegelikult päris piinlik," ütles ta episoodis. "Kourtney oma Jaapanist inspireeritud riietega ja Khloé kandmas siniseid litreid, türkiissinist lauvärvi ja tohutult suuri kõrvarõngaid." Kim kurtis, et tema enda riietus näeb ta õdede kõrval väga halb välja ja nad rikuvad kõik tema jaoks ära. "Ma ei suutnud isegi õhtusööki süüa, sest see oli nii rõve," lisas ta.

Aga kui sa arvad, et kõige vanem õde Kourtney suutis lihtsalt vaikides kriitika vastu võtta, siis sa eksid. "Sa arvad, et ma näen nagu kloun välja?" küsis ta. "Noh, sa näed välja nagu sa oleksid just Tour de France'i võitnud ja sõidaksid rattaga mööda linna."

Tema kõige valusam kommentaar? "Su kuradi outfit'id sakivad." Ta lisas: "Sa kannad puhvis vesti, sul on roosad juuksed ja türkiissinised kingad. Ma ei tulnud siia läbipaistvaid retuuse kandma ja oma tagumikku näitama."

Et lugu lõbusamaks muuta, laseme sul valida, kes sinu arvates kolmest õest kõige normaalsem välja näeb ehk millise outfit'iga julgeksid sina koduuksest välja minna?