Lindexi ja Jean Paul Gaultier' koostöö finaaliks olnud suurejoonelise moeetenduse avas maailmakuulus modell Karen Elson, esines Icona Pop ja moelaval kõndis ka disainer ise.

„Lindexile kollektsiooni loomine pakub mulle imelise ja toreda kogemuse, andes ühtlasi võimaluse osaleda võitluses rinnavähi vastu," ütleb Jean Paul Gaultier. Kollektsioon sisaldab väikest rõivavalikut, mille on kujundanud Gaultier; selles on olemas disaineri tüüpilised moemärgid, aga neid on tõlgendatud uuel viisil. "Olemas on nii klassikaline meremehetriip kui ka kitsam joon ja mõne eseme puhul lisandub neile tätoveeringumuster, mis on üks minu lemmikuid,” ütleb Jean Paul Gaultier.
Kollektsioon Jean Paul Gaultier for Lindex sisaldab naiste- ja lasterõivaid, aksessuaare ning pesu. Kollektsiooni kuulub ka roosa käevõru, mille müügist saadud tulu annetatakse täielikult rinnavähiuuringuteks.

8. oktoobril jõuab Gaultier` kollektsioon Lindexi kauplustesse üle kogu maailma, ka Eestisse! Pane oma lemmikutele juba varakult silm peale!