Rosme tooteid iseloomustavad kõrge kvaliteet, nahasõbralikud Euroopa päritolu materjalid, omanäoline disain ning väga hea hinna-kvaliteedi suhe.

Rosme tootevalik rõõmustab erinevas vanuses ning erinevate kehatüüpidega naisi pakkudes laia valikut klassikalisi pesumudeleid küpsele naisele, igapäevast nn. Basic pesu nooremale vanusegrupile, õmblusteta pesu, spordipesu, korrigeerivat pesu peokleitide alla, veetlevat ööpesu ning ka moodsaid hooajalisi pesukollektsioone.

Sellesuvises pesukollektsioonis on nii kirkaid värve kui ka õrna ja pastelset romantikat. Läbivaks motiiviks on romantilised väikesed lilled, mis on esindatud nii prindikangas, elastikpitsides kui hinnalises tikitud pitsis. Pesusettides on erinevaid rinnahoidja ning pükste mudeleid andes võimaluse leida oma lemmik nii miniatuursematel kui ka volüümikatel eevatütardel. Push-up rinnahoidjad on nii lisapadjakestega, pressitud kaussidega kui ka lausa silikoonsisuga, jäägu viimane vaid meie vahele. Pehme kausiga rinnahoidjad toetavad büsti just õige koha pealt tagades mugava enesetunde terveks päevaks ning, mis peamine - suuruste skaala on lai.

Rosme päevitusriiete värvidemäng ning luksuslikkus tõotab oma kandjale unustamatut suve. Printkangastes on klassikalist loomamustrit, toretsevat troopilist floorat, moodsat neerumotiivi kui ka lillelist mustlasromantikat. Ka ühevärvilised kuid seda kirkamad rannariided on kollektsioonis oma kaunite drapeeringutega, mis tuntavalt on inspiratsiooni ammutanud Vana Kreeka jumalannadelt. Rosme päevitusriietele lisavad ainulaadsust rikkalikud aksessuaarid, ikka selleks, et ehtida oma kandjat soojadel suvepäevadel. Nagu pesusettide nii ka päevitusriiete puhul on mudeleid erinevatele figuuritüüpidele, et igaüks leiaks oma.

Rosme usub, et mugav ja kaunis pesu tõstab naise enesekindlust ning teeb ta endisestki veetlevamaks.

Tule tutvu Rosme pesu ja päevitusriiete kollektsioonidega Linette kauplustes üle Eesti!

Loe SIIT lähemalt Rosme korrigeeriva pesu kohta.


Jaga
Kommentaarid