Belindal on kogunenud Instagramis üle 51 tuhande jälgija, kes kõik tahavad jõuda jälile saladusele, mis on aidanud tal vananemisprotsessi ära hoida. Ja loomulikult rõõmustasid nad kõik, kui naine otsustas lõpuks oma blogis Blivewear need nipid avalikuks teha.

Tema nippide hulka kuulub näiteks kardiotrennidest loobumine, kord kuus massaažis käimine ja kuue toidukorra mahutamine oma päevakavasse (polegi nii hull, kui esmapilgul arvata võis, või mis?).

Mida ta siis täpsemalt soovitab?

Kahe lapse ema Belinda soovitab oma jälgijatel süüga iga päev vitamiiniderikkaid mustikaid ja peotäie mandleid, viis korda nädalas spinatit, iga nädal rasvarikast lõhe ja iga toidukorra ajal köögivilju.

Lisaks hoiatab Belinda, et kõrrega joomine võib olla hoopis halb: “See muudab huulte ümbruse kortsuliseks, täpselt nagu suitsetamise epideemia.”

Belinda soovitab vahetada kardiotrennid jõutrennide vastu, öeldes: “Palun, proovige vähem joosta. Olen avastanud, et ülejooksmine mõjub figuurile hoopis vastupidiselt sellele, mida soovid.”

See nüüd muidugi ei tähenda, et ta üldse ei jookse enam. Jookseb ikka, kuid jälgib väga hoolikalt oma tempot ja läbib seejuures vaid ca 3-7 kilomeetrit, eelistades sellele sprintimist või jalutamist (mida ta teeb igal hommikul enne hommikusöögi söömist, et end ergutada).

Lõõgastuma peab ka

Lisaks teab Belinda, et lõõgastumine on kehale täpselt sama vajalik nagu trenni ajal higistamine, mistõttu ta soovitab sul iga kuu massaažis käia. “Me ei tohiks võtta massaaži kui luksust. See on tervisele vajalik, täpselt nagu hambaarsti või mõne muu tervise spetsialisti külastamine.” Kõlab hästi, või mis?

Belinda soovitab sul hoida ka meel positiivsena, käia iga nädal stressi leevendamiseks joogas, kuulata rahustavat muusikat, lõõgastuda vannis, lugeda tehnoloogia kasutamise asemel raamatuid ja magada igal ööl vähemalt seitse tundi. Ja jäta aega ka sõpradega kohtumiseks ning saa oma sõbrannadega vähemalt iga kahe nädala tagant kokku.

Belinda ise sööb kuus korda päevas, iga toidukord kahe rusika suurune ning neelab ka juustele ja nahale vajalikke toidulisandeid. Aga ta ei toitu kunagi kiirtoidust või suhkrust, soovitades maiustuste asemel ampsata hoopis õuna. “Mõtle toidule, mida sa tarbid, nii nagu see tegelikult on — kuidas see valmistati? Kust see pärineb?” soovitab ta. Ja ära loe pidevalt kaloreid või makrosid, sest see on Belinda sõnul lihtsalt “totter viis elamiseks”.

Nahahooldusest rääkides, teab Belinda, et igal õhtul tuleb nägu puhtaks pesta, iial ei tohiks magada meigiga, nahka tuleks hommikuti ja õhtuti niisutada ning iga kolme päeva järel koorida. Lisaks kasutab ta näiteks oma silmade ümber ja dekolteel kibuvitsaõli.

Ta alustab igat päeva klaasitäie veega ning lisaks joob ta vett ka enne igat toidukorda.

Allikas: The Sun