Montoni kevadised ülerõivad on mõjutatud 50ndate ja 60ndate retrostiilist, millele pakub kontrasti spordirõivaste praktiline funktsionaalsus. Kollektsiooni lemmik on kraeta ja kolmveerandvarrukatega lihtne tolmumantel, mis on selle hooaja uutest tulijatest trendikaim. Klassikalisele trentšmantel on ajaga kaasas käimiseks saanud lühikese efektse passeosa ning muidugi üliefektsed värvid nagu laimiroheline ja meresinine.



Ivo Nikkolo
moodsaimad mantlid on minimalistlikult A-lõikelised ning ilma kraeta, millele annab kõige tugevama efekti luksuslik ja efektne kangas. Ivo Nikkolo kollektsiooni pärliks on külluslikust brokaadist moonimustriline mantel, mis toob meenutusi möödunud sajandi keskpaiga couture´ist. Moegurmaanide tähelepanu köidab samuti pitsdetailidega kaunistatud unikaalne mantel.


Mosaici erilised moelemmikud on värvilised villased lühemad mantlid ja jakid. Lõigetest teevad ilma nii 60-te stiilist inspireeritud sirge ja detailidega rikastatud lühike jakk-mantel kui klassikaline trentš. Casual stiiliga sobib naturaalnahast jakk ning sportlike detailidega ehitud ning kapuutsiga varustatud parka.