1. Puhtad ja erksad värvid
Värvidest on hetkel väga hinnatud ja au sees puhtad ja erksad toonid. Mõnus elektrisinine ja tomatipunane löövad iga isiku särama ning sombustel ning pimedatel aegadel on hea end korra värvipommi sisse kasta. Kes nii julge aga pole, siis piisab ka kui selgeid toone on kasutatud aktsendina klassikalise musta juurde.

2. Brokaat
Vägagi hinnatud on pidulike rõivaste puhul brokaat. See lisab välimusele rohkes koguses luksuslikkust ning kuninglikkust. Brokaadi ilu tuleb eriti hästi esile kui seda on kokku miksitud üsnagi klassikaliste ja lihtsate lõigetega.

3. Samet
Samet on efektne ja mugav samal ajal. Selle kanga puhul on pidulikkus kohe garanteeritud ning silma paistad igal juhul. Sameti mõnus helge mõjub vägagi soojalt ja lausa paitab nahka.

4. Digitrükk
Müstilisus ja salapära on alati paeluvad olnud. Rännates veidike futuristlikku maailma, annad väikeste digitrüki detailidega enda outfitile just paraja särtsu. Niimoodi saavutad vägagi vinge ja omapärase väljanägemise.

5. Pikad kleidid
Üheks kindlaks hitiks on pikad kleidid. Tallinna nukud soovitavad investeerida lihtsasse, kuid huvitavate detailidega pikka kleiti. Milline nauding on kanda maani, lendlevat kleiti ning tunda end justkui jõuluhaldjana.